Здравейте! Искам да Ви споделя нещо, което не съм признавала на никого до сега.. От почти 2 години имам връзка с едно момче.. Аз много го обичам, но той не е от най-милите... Изнервя се от най-малкото нещо, вика, удря по стените, много е наивен и вярва на хорските приказки.. Изневерявал ми е 2 пъти с две различни момичета... В последните няколко месеца ми показва чувствата си само ако ножа му е опрял до гърлото му, тоест ако връзката ни е пред приключване... Тогава започва да се държи мило, да ми подарява цветя, но това е само най-много 1 седмица... Лъгал ме е много и въпреки всичко винаги съм му прощавала...това ми е лошото на мен, че не мога да остана ядосана или сърдита.. от първата мила дума и се разтапям.. Та това момче аз го обичам, но в последно време много ме отблъсква с постъпките си..... НО има и нещо друго и това е едно друго момчее .. с него се познаваме от около 4 години, но в последно време отношенията ни много се промениха... Той започна да се държи много мило с мен (той по принцип си е такъв), обръща ми много внимание, когато съм на линия във фейсбука винаги ми пише, а когато ме прегърне изведнъж без да очаквам краката ми омекват....става ми толкова приятно... Когато се видим още от далече и двамата се усмихваме... Винаги ме разсмива и гледа да е по-близо до мен... Това разбира се не е постоянно... Първо според мен го спира това, че съм обвързана и второ, че разликата ни е 8 години.... В момента съм много раздвоена... Дали да остана с момчето, което обичам, но се държи гадно и само, когато е напечено положението се сеща да е мил ИЛИ да започна отношения с момчето, което винаги ми кара да се усмихвам.... Колебая се, защото ме е страх да не сгреша, ако се разделя със сегашния си приятел... Но мисля, че все повеече искам да бъда с другото момче... Дайте ми съвет... Искам странично мнение