- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той или той?? ... Раздвоена..
Здравейте! Искам да Ви споделя нещо, което не съм признавала на никого до сега.. От почти 2 години имам връзка с едно момче.. Аз много го обичам, но той не е от най-милите... Изнервя се от най-малкото нещо, вика, удря по стените, много е наивен и вярва на хорските приказки.. Изневерявал ми е 2 пъти с две различни момичета... В последните няколко месеца ми показва чувствата си само ако ножа му е опрял до гърлото му, тоест ако връзката ни е пред приключване... Тогава започва да се държи мило, да ми подарява цветя, но това е само най-много 1 седмица... Лъгал ме е много и въпреки всичко винаги съм му прощавала...това ми е лошото на мен, че не мога да остана ядосана или сърдита.. от първата мила дума и се разтапям.. Та това момче аз го обичам, но в последно време много ме отблъсква с постъпките си..... НО има и нещо друго и това е едно друго момчее.. с него се познаваме от около 4 години, но в последно време отношенията ни много се промениха... Той започна да се държи много мило с мен (той по принцип си е такъв), обръща ми много внимание, когато съм на линия във фейсбука винаги ми пише, а когато ме прегърне изведнъж без да очаквам краката ми омекват....става ми толкова приятно... Когато се видим още от далече и двамата се усмихваме... Винаги ме разсмива и гледа да е по-близо до мен... Това разбира се не е постоянно... Първо според мен го спира това, че съм обвързана и второ, че разликата ни е 8 години.... В момента съм много раздвоена... Дали да остана с момчето, което обичам, но се държи гадно и само, когато е напечено положението се сеща да е мил ИЛИ да започна отношения с момчето, което винаги ми кара да се усмихвам.... Колебая се, защото ме е страх да не сгреша, ако се разделя със сегашния си приятел... Но мисля, че все повеече искам да бъда с другото момче... Дайте ми съвет... Искам странично мнение
![]()
Мисля, че вече си избрала с кого да бъдеш. От това което прочетох разбирам, че искаш да си с втория. Просто си свикнала с първия и затова се колебаеш. Скъсай го и тръгни с другия!
Нито с единия, нито с другия.
И при двамата имаш някакви колебания, съмнения и страхове. Иначе вероятно би избрала втория, иначе нямаше да си харесаш някой друг, щом обичаш първия.
На колко си? 8 години са много ако си още тийн.
Schhh! Hear the silence...
Втория разбира се. Щом те кара да се чувстваш добре и усещаш такава тръпка - няма какво да му мислиш. Безсмислено е да стоиш с човек, който не се държи добре с теб, изневерявал ти е (!!!) и те пренебрегва. А дори и да го нямаше втория - пак би било редно да приключиш връзката си със сегашния, от самоуважение най-малкото.
Прочети собственото си мнение. Ако ти се стори идиотско, то е може би, защото вече знаеш какво да правиш. Ти какво изобщо правиш още с човек, който ти е изневерил 2 пЪти??? Че като капак се дЪржи и гадно... Аз ако сЪм, още преди да си го е вкарал кЪдето не трябва, ще му го отрежа, ще го накарам да го изяде и повече няма да ми види очите!
Баси! Жените наистина си падате по кретени...
Абе, к'ви са тея "от трън та на глог"?!
Че трябва да се разделиш с приятеля си е пределно ясно, но това не значи, че трябва веднага да се хвърляш в обятията на втория.
Ти едва ли не, НЕ би оставила сегашния си, ако не си сигурна дали ще стане нещо с другия?!
На твое място бих се разделила със сегашния. Изневерявал ти, държи се лошо с теб... за какво ти е такъв човек?
После сигурно бих останала за малко сама, за да се отърся от тази ужасна връзка.
И бих карала по-бавно с другия, да станат нещата постепенно и от само себе си... ако е писано.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
^
Подкрепям. Би било мазохистко да продължиш връзката с онзи,където те тормози , изневерявал ти е и т.н. А и няма да е лошо да седнеш и да поговориш с 2мата по-отделно.
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
1.Време е да оставиш първият дори и вторият да го нямаше.Дори още след първата му изневяра.Очевидно не сте един за друг.
2.Няма лошо да дадеш шанс на вторият и да видиш как ще се стекат обстоятелствата.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
На 18 съм... разликата не ме интересува.. за мене важно да се чувствам добре и щастлива..
позната история
с моят сме от 4 месеца заедно, непрекъснато се караме, идилията е рядко срещана при нас
имаше друг, все още го има, но се спирам, защото е несериозен..
обичам моето момче , но просто трябва да се промени , независимо дали сега е с мен или утре ще е с друга, но той не го осъзнава и е като магаре на мост-не ще да мърда нито към добро,нито към лошо
едно константно положение, което мен НЕ ме устройва, но не знам защо още търпя..
сякаш като се запознах с него и търпението ми стана едно безгранично, безкрайно такова, а преди хич не бях така
трябва да си се изясниш със себе си-дали искаш да си с някого, дали искаш да си сама за известно време
очевидно е ,че с настоящият ти приятел не ти е добре, просто прекрати връзката с него и реши дали да си с другия или с никой.
Според мен сама-най-добре!
Авторке, какво правиш още с твоя? Това поведение според теб нормално ли е? И да не тръгнеш с втория, просто май е време да прекратиш тая връзка със сегашния... това за мене е мазохизъм твоето...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Който те кара да се чувстваш специална и обичана отивай при него !