- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- надежда 0%
Здравейте.Бях писала една история за едно момче,което много харесвам.Никога не сме си писали или говорили,но всичко се промени.Всичко започна преди около месец ,когато един ден бях много нервна и просто така се случи(ЗНАМ СТРАННО Е,НО ПРОСТО НЕ ИЗДЪРЖАХ)бяха обидили една моя приятелка,и всички бяха са събрали около нея.Аз виждах едни момичета,които бяха покрай тази моя приятелка,и се опитваха да я разведрят пък аз знаех,че те са главна причина за това,че тя е зле.Всички бяхме вънка включително и той,и аз отидох с намерението да му кажа здравей да го заговоря и.....нещо ми стане и кат виждах таз моя приятелка аз просто отидох при него,и.....започнах да го питам дали е нормален,дали коментира хората или дали ги обижда.ЗНАМ ТВА БЕШЕ СУПЕР ГРЕШКА.Въобще не осъзнавах какво правя и само започнах да му се извинявам,и си тръгнах.Той не е от тез момчета,които после ще ме коментира или ще ми вика,че съм луда.Аз му се извиних кат му пратих съобщение.Той ми писа,че нищо не е станало,че не ме мисли за луда,и тва.
Добре.Една моя приятелка знае за този човек,и една вечер си писахме,и аз го имам в приятели.С моята приятелка си писахме,че вече е време и трябва да му пиша едно ''здравей'',но нямах кураж,и тя ей така..му изпрати покана за приятелство и той я прие.Аз вече бях му изпратила едно ''здравей'' малко преди тва и той не ми отговори.Тогава моята приятелка ми каза,че той й е писал...и стана мама мия.Добре тогава си разменихме паролите и вместо моята приятелка да му пише-аз му писах.Чувствах се добре,докато не видях(след 2-3 дни),че той беше ма премахнал от приятели.Сега просто толкова съм тъжна,но най-лошото е ,че вече няма никаква ама никаква надежда да сме приятели пък за нещо повече-да не говорим.Той нищо не ми е казвал за фейса или нещо подобно,но просто не знам,какво да мисля.Ами ако е разбрал,че го харесвам или пък просто хич да не ме одобрява и да не иска да си пише с мен?
Не знам какво да правя.Приятелка ми казва да не се притеснявам,че тва с фейса нищо не означава.Ма как да не означа нищо-той просто ме махна от приятели,какво може да означава-че ме харесва ли?
Е тва е...искам просто да си излея чувствата и ако може да ми дадете съвет.
Това е от годинитене приемай нещата толкова на сериозно.......
Колкото и да мислиш, каквото и да правиш, ако не те харесва няма шанс. Просто трябва да издържиш да ти е тъжно и гадно за няколко седмици ако не и месец и ще ти мине и ще си намериш друг.
Няма как просто ей така да го забравиш затова живей с факта, че ще ти е тъжно за известно време и после ще ти мине.
"тез", "кат", "тва", "беше ма премахнал"
Малееее, малеееееее. Не се занимавай, момчето явно не те харесва, ами обърни малко внимание на учението.
Еми да, не те харесва..
Schhh! Hear the silence...
Приемай по-леко нещата. Сигурно си малка и това са ти първите опити, спокойно, светът не се е свършил. Не те харесва явно, няма да ви се получи. Просто не се отчайвай.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5