- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Много му е голям!
Имам нов приятел от известно време. Преди 2 дена правихме секс за първи път (не за първи път по принцип ами аз правих секс с него самия за първи път). Обаче адски много ме болеше. С предишни партньори не съм имала проблеми. Има едно 18-19 см, той ми го набиваще целия, правех се че ми е кеф, защото не исках да го обидя. Как да му кажа, че му е....голям?!
"Мило, много ти е голям"
Не мисля, че ще се обиди![]()
На какво се хилиш, това е недостатък, отказвали са ми по тази причина, а ми е голям само според разбиранията на пусналата темата.
Едва ли ще се обиди от това, че му е голям. Просто му намекни да е по-внимателен следващия път.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Пробвахте ли с лубрикант?
Ти се правеше, че ти е кеф за да не ти се обиди?!?! WTF?
Кажи му да в по-нежен. Ти беше ли достатъчно влажна?
Бахти... голям и се оплаквате...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
До сега имаше оплаквания от прекалено малки, а виж сега какво става. Не може да ви се угоди на вас![]()
Schhh! Hear the silence...
Какво сме ние?-ЖЕНИ!
Какво искаме?- Не знаем!
Кога го искаме?-ВЕДНАГА!!
Просто му кажи да не ти го вкарва целия, че те боли и не ти е кеф.
В крайна сметка сте заедно, правите секс, а те е срам да му кажеш (или там каквото чувство изпитваш),че не ти доставя удоволствие по тоя начин!? WTF!?
чака някоя лакома да му върже..![]()
Е, ние обичаме златната среда!
Пък и за една може да е голям, за друга среден размер, зависи коя с какви се е сблъсквала до момента, както и коя колко е широка(тясна) и/или плитка(дълбока).
Никога не се прави, че ти е хубаво, когато всъщност не ти е! Просто отначало да бъде по-нежен/внимателен/бавен и да не ти го вкарва целия с едно движение, а малко по малко.
Малък бил оплаквате се , голям бил оплаквате се къв х*й искате ...![]()
Веднъж си спомням правя свирки на един пич и къв го извади само.Честно си мислех, че такова нещо няма как да влезе в мене - бях още девствена, но и ся мисля, че ако е много голям ще ме боли.