.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Повече от фен Аватара на mimijessi

Някой да знае..

Някой да знае упражнения за точно тези коремни мускули: http://www.prikachi.com/images.php?i...9/5826799Q.jpg
    Ако знаете някое видео още по-добре

Голям фен Аватара на pepa97
    Ще следя темата ,моля мнения ,който е опитвал !

Голям фен Аватара на Deni_028
    Ауу страхотен корем <333
    Относно упражненията и мускулите, мисля че този се казва прав коремен мускул. Но корема е едно цяло и няма упражнения за всеки мускул по отделно. Каквито и упражнения за корем да правиш, накрая ще има много добър резултат.

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от Deni_028 Виж мнението
    Но корема е едно цяло и няма упражнения за всеки мускул по отделно. Каквито и упражнения за корем да правиш, накрая ще има много добър резултат.
    Всъщност, има такива коремни преси, които наблягат на различни части от корема.
    Моят също е оформен по подобен начин, но понеже правя доста видове преси, не мога да кажа от кои със сигурност. Най- вероятно е от страничните.

Голям фен Аватара на pepa97
    Харесва ми този корем ,защото не е с груби плочки .Много прав и стегнат ми изглежда.Такава ми е целта за лятото.

Голям фен Аватара на BamBamBo
    Такава си е структурата на момичето,според мен.Мисля,че си е слаба и просто прави коремни преси и има едни не знам как се казват,странични коремни преси?!Те май са за паласките,но пак има натоварване.

Супер фен Аватара на wiiwa
    поствам и този за да ви дразня ;д

Повече от фен Аватара на mimijessi
    Аз правех доста време коремни преси, обаче ми се оформиха други мускули и затова питах, понеже много ми харесват като тези на снимката..

И аз искам такова коремче, така че също ще следя. Много по-красиво ми изглежда отколкото плочки /в смисъл - на момиче; иначе плочките за момче са agdqiadgaj <3 /

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си