.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Болки

Болки

Здравейте, на 20 години съм и в последно време ме болят гърдите, както в пубертета, когато ми растяха, до преди 1-2 месеца ме боляха само преди цикъл, а сега веднага след края на цикъла ме болят постоянно .. според вас на какво се дължи това? Благодаря.
    Surcet0 mi.. izr0nen0.. 0tr0wen0 smali se bawn0 den p0 den.. n0 w neg0 wse te imaaa.. Otrichah te ubiwah te,n0 s wremet0 prewyrnah te w chast 0t men-Nai loshaaa.. Nai liubima..

Пиеш ли противозачатъчни? Ако не може да вследствие на хормонален дисбаланс,отиди на лекар да те погледне все пак!!!!!!!!

Мега фен Аватара на nyxu
    Град
    На Лунатаа.. *
    Точен ли ти е цикъла?
    Ако не е, значи и овулацията ти е нередовна и може да съвпадне след, че и по време на цикъла.
    Може да те болят и ако приятеля ти е малко по-груб, а там сме много чувствителни.

Тук надали някой ще ти каже със сигурност какво ти е, най-добре посети лекар. Успех!
    Дрън-дрън

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    пухи, знаеш ли какво е цикъл?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на nyxu
    Град
    На Лунатаа.. *
    Джизъс, какво е това?
    Дрън-дрън

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Периодът от първия ден на последната редовна менструация до първия ден на следващата такава.

Предполагам горе, където си писала цикъл (Ако не е, значи и овулацията ти е нередовна и може да съвпадне след, че и по време на цикъла.), си имала предвид менструация.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на nyxu
    Град
    На Лунатаа.. *
    Моя грешка, извинявам се, сънено ми е още.

П.с. с горния пост имах предвид, че мен лично ме болят адски много гърдите по време и няколко дни след менструацията и може и при нея да е така.
    Сега като го прочетох и аз не се разбрах.
    Дрън-дрън

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си