- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбих се в нея :x
Всичко започна на един рожден ден. Не се запознахме, но си говорехме сякаш се знаем ( ракииката има такъв ефект пък и някак си хората се отпускат покрай мен, не знам защо ). МНОГО я харесах. След като се прибрах видях приятелство във фейс от нея пък по пътя до нас само за това си мислех - как ще и пратя веднага x.x . От тогава ( месец и нещо ) всеки ден си говорим в скайп. Първо в конферентни с няколко приятеля но после само двамката. Мислех да и кажа че се влюбвам защото колкото повече я опознавах толкова повече се влюбвах. Правя комплименти всеки ден някои с леко шеговит тон а други съвсем сериозно. Проблема който ме спря да я попитам беше че ми сподели че някакво момче и изглеждало сладко... направо щеше да ми се пръсне сърцето, но извадих някаква фалшива усмивка/смях и подхвърлих 1-2 шеги. От тогава не смея да и кажа. Как мислите? Щом говори всеки ден с мен за какъв ме има - най добър приятел или нещо повече? Някой път се държи сякаш ме харесва някой път не мога да проумея какво цели като ми казва кой бил готин и кой не... не мога да я разбера. А и последно - да и го кажа в скайп дали е удачно?? В един град сме но не и в 1 училище. Аз уча в друг град и се виждаме на живо много рядко, но за това пък всеки ден с камерите си говорим за какво ли не. А когато се видим сме с приятели така че.. няма как.
Излезнете на разходка на кафене и без срам или страх и кажи какво изпитваш към нея
Няма смисъл да криеш чувствата пък ако си има приятел тя ще ти каже не е болка за умиране ако ти откаже![]()
А не се ли досещаш, че това момче може да си ти?! И така тя да ти намеква, че те харесва? Излезте само двамата и си поговорете, оставете тоя скайп...
Не съм аз... тя ми сподели точното име на въпросното момче, не го познавам но ми прати фейса му..
не ти ли идва на ума,че може да ти го е казала,за да те подразни ? да ти види реакцията ? а и дори да не е за това нищо не губиш да пробваш.. ще си проличи кой си е харесала повече и толкова
Сигурно те дразни нарочно за това с другото момче, И НЕ,никакъв скайп,никакъв фейсбук,всичко очи в очи,ако искаш и звънни,пиши и онлайн и си уговорете среща,но в НЕ и признавай чувствата си онлайн,това за мен е адската простотия, GL![]()
Ако ей така от нищото само от некви разговорчета и кажеш, че се влюбваш в нея, ще я изплашиш и ще избяга, гаранция![]()
И какво да направя.. да се мъча ли.. по добре да и кажа. Ако не ме харесва най-много да спрем да си лафим. Ще ми се скъса сърцето първите дни но после все ще го преодолея някак си :/
Въпроса е как да стане като не се виждаме насаме а ако я питам да излезем то е същото като да и кажа по скайп.. ще ме разбее веднага.
мислим, че вече си нагъсто и надълбоко във фрЕндзоната, и по-добре да се откажеш отрано, да няма после тема "харесвам я, но за нея съм само приятел"![]()
Ами първо трябва да има поне целувка. Не ми е ясно много много как ще се влюбиш в нея без близък интимен контакт. Как така ще и кажеш, че си влюбен ей така от нищото... Все едно нек'ва твоя аверка от класа ти примерно, да ти каже, че е влюбена... есте, че ше се оплашиш и ше я шутираш...