- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Пишете ли си мръснишни смс-и?
Пишете ли смс-и да дразните половинката си? Можете ли да ми кажете някакви предложения, приятеля ми е на далече в момента и искам да му напиша нещо такова, но нямам особено въобръжение в тази част...В нета търсих, но повечето са някакви тъпи стихчета или хората казват, че били твърде "лични"... е никой не ви познава в крайна сметка, споделете някоя идейка.
![]()
Ами напиши му какво ще му сториш, когато се видите и гледай да е нещо, за което си обедена, че го възбужда много.
Или просто му напиши, че си с любимото му твое бельо и нека той започне с мръсните фаназии.
Защо искаш да се представиш с маска/черта, която ти липсва?
this.
На мен не ми идва от вътре да пиша/говоря за това какво искам да направим. Или ако 'ми дойде', ще да е едно изреченийце, като след него не мога да изпадна в подробности и с още 10 смс-а да си кажа каквото се очаква..
Дори би ми действало отегчаващо/дразнещо/убиващо желание/най-вече смущаващо.
Не се възбужам от такива неща. И като цяло от приказки за секс.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Не пиша.
Самата идея не ми допада, не ми харесват подобни простотии.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Не виждам лошо в това.
Последно редактирано от Virjii : 02-04-2013 на 19:02
Ако е далеч, не го дразни с такива съобщения.
Аз лично съм против този тип дразнене. По-сладко е, когато се прибира от някъде и знаеш, че след час примерно ще пристигне, да му пратиш нещо палаво, което да му е в главата и този час да му се стори безкраен.![]()
Най-добре задействай собственото си въображение, защото чуждите мисли винаги си проличават и звучат изкуствено. Помисли за някоя ваша интимна закачка, нещо, което само той ще разбере.
И спря да се върти за миг земята..
Съвсем отговорно заявявам , че потребителката S_e_x_y_y си пада по такива неща и ми пише прекалено често хаха
Ако е доста далеч и няма да си идва скоро , по - добре недей ! Защото това твое "дразнене" , може да го накара да си задоволи сексуалните нужди с някое по - яко и леснодостъпно от теб маце!
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
Да бе, ако ѝ изневери тя сама ще си го е направила, така ли?!
Глупости! Той, ако иска да ѝ изневери - ще го направи и без смс-и, а ако държи на нея, не би го направил!
Обичам да получавам такива смс-и, но когато ги получа, дори и да съм далеч от човека си мисля само за него, а не с кого да си сбъдна разгонените мечти.
За това хората са казали, че тези смс-и са "твърде лични", защото обикновено са неща, които са наистина индивидуални и откровени, и са неща, които са характерни само за сексуалния живот на самата двойка, а не общи приказки!
нямам нерви да пиша, ама обичам да получавам.
Пиша. В последно време рядко, но в предишни връзки... честичко се случваше. Никога не съм писала "насила", просто... като ми щукне в главата нещо и го написвам в смс и така.
И наистина.. като не можеш да измислиш, като това не ти идва отвътре.. не го прави. Или става спонтанно или... не става изобщо.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Случва се,ама като си е при мен.Сега като е далеч и избягвам.
maDamn
като не ти идват идеи какво си тръгнал/а да пишеш? измисли някаква закачка или нещо такова в подходящата ситуация...
П.С. (сори за спама) SpiritInBlack много забавен си станал напоследък... :Д
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....