.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29
    scrapper1
    Guest

Хора помагайте ;хх

С приятелката ми правихме секс без презерватив .. точно когато ми идва хубавото си го извадих .. сега се притесняваме да не е бременна моля ви помогнете .. БРЕМЕННА ЛИ Е ? ;х

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Спермата кога започна да я изхвърляш след като изкара от нея, или преди това, докато още си бил в нея? Тя в овулация ли беше ( плодовити дни )?

scrapper1
    Guest
    не съм хвърлял но когато го извадих капна някъква капка по корема и ;х в плодовити дни беше ..

Град
    Варна
    Впросната капка сперма ли беше? И това не съм хвърлял, трябва да изначава, че изобщо не си свършвал или?

scrapper1
    Guest
    мм не съм сигурен какво беше .. ;х и да не съм свършвал

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Уточнявай се.
    Свърши ли изобщо и защо, по дяволите, щом е била в овулация правите секс без презерватив. Точно тия дни има вероятност да се забременее и от предеякулационна течност, макар вероятността да е малка, я има.

scrapper1
    Guest
    притеснявамм се много

Повече от фен Аватара на Hidayet
    НИЕ от къде да знаем дали е бременна? Има сигурно 50 теми, в които пише едно и също. Не сте ли чували за кондоми, противозачатъчни и други контрацептивни средства, които да ползвате поне докато е в овулация? :O

scrapper1
    Guest
    След акта 1/2 часа тя е правила дамски душ това помага ли ?

Град
    Варна
    Няма значение правила ли си е дамски душ или не. Щом е капнало нещо от него е възможно да е било сперма ( понякога може мъжа да свърши без да има сперма, или тя да е 2-3 капки ). А ако ти е било 2ри тек и не си се подмил и изпикал след 1вият брой я бременна. Така де шанса в случая никък не е малък.
    пс Amore-Mio* е права, че в тея дни изобщо не трябва да си позволявате секс без презерватив, ако не сте готови за бебе.

14 дни след половия акт , да направи тест , на 21-я още един ! Ако и двата са отрицателни , другия път "не си мушкай салама в на кучето устата" ! Ако са положителни да го кръстите на мен - Иван ! Айде със здраве и успех , татенце ! ^.^
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Повече от фен
    Стига филмирахте човека бе, как ше е бременна кат не си свършвал

Повече от фен
    Кат не сте дорасли за деца ми правете секс капут бе мама му стара безплатно ги раздават. "Много по-яко е без презерватив" на баба ти фърчилото е много по яко, пикльовци

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от skok Виж мнението
    Кат не сте дорасли за деца ми правете секс капут бе мама му стара безплатно ги раздават. "Много по-яко е без презерватив" на баба ти фърчилото е много по яко, пикльовци
    сладур.

Като е в овулация защо го правите без гума?!?!?!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от TROLLDADLOLCAKE Виж мнението
    14 дни след половия акт , да направи тест , на 21-я още един ! Ако и двата са отрицателни , другия път "не си мушкай салама в на кучето устата" ! Ако са положителни да го кръстите на мен - Иван ! Айде със здраве и успех , татенце ! ^.^
    Заради такива изказвания кисна в този форум!!!
    aslnmzbb!..

Повече от фен Аватара на Кенпачи
    Цитирай Първоначално написано от skok Виж мнението
    Стига филмирахте човека бе, как ше е бременна кат не си свършвал
    Не е нужно да си свършил за да забременее ... преди еякулацията изпускаш слуз, която пък може да съдържа спематозоиди. Ти сам си прави изводите

тцтцтц та да ти е мирна главата играй на сигурно и ползвай гумичка

За кондоми да си чувал?

scrapper1
    Guest
    чувал съм просто стана неочаквано .. и на двамата ни беше за първи път тия дни следим за симптоми на първа бременност ;х за сега е чисто ;хх

Супер фен Аватара на minchorna
    Цитирай Първоначално написано от scrapper1 Виж мнението
    чувал съм просто стана неочаквано .. и на двамата ни беше за първи път тия дни следим за симптоми на първа бременност ;х за сега е чисто ;хх
    Първа бременност звучи интересно

Цитирай Първоначално написано от scrapper1 Виж мнението
    тия дни следим за симптоми на първа бременност ;х за сега е чисто ;хх

Ти имаш ли идея кога започват да се появяват симптомите на която и да е подред бременност?!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Град
    Варна
    Ранни симптоми на бременност му се вика и се появяват най-рано месец след зачеването.

Супер фен Аватара на minchorna
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Ранни симптоми на бременност му се вика и се появяват най-рано месец след зачеването.
    Първа бременност ми харесва повече на мен

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Момичето не е бременно. Такива неща се случват рядко. Това обаче да не те успокоява, по някога и веднъж е достатъчно. За тази работа има презервативи както са написали около стотина човека преди това, някои селяндурски, но все пак. А когато опасността е НАИСТИНА реална има и хапчета. Късно е за тях, така че спокойно до следващия път.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си