.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Question Как ще реагира той?

Как ще реагира гаджето ми като му кажа ,че все още съм девствена?Не сме си говорили много по тази тема и той не ме притиска да го направим, аз все още не съм му казала тъй като съм на 18 а сме заедно от 2 седмици и нещо и незнам кога да му кажа и дали ще се зарадва или по скоро не?При вас как стана?

Banned Фен
    Ще ти се зарадва.

Голям фен Аватара на stambelan
    И аз мисля, като водката с доматения сок.
    C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!

Повече от фен Аватара на greenblood
    Цитирай Първоначално написано от BloodY_MerY Виж мнението
    Ще ти се зарадва.
    +1

Е, как ние да знаем как той ще реагира?! Може да си пада по девствени, може и да не. Поговорете си, кажи му.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Не съм чувал момче да се откаже от момиче защото е девствено,но ако той го направи,значи не е за теб
    >>DjBelev<<

ами според мен повечето се радват //поне при мене беше така//.. кажи му и ни сподели...

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Сиг. не
    Schhh! Hear the silence...

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Според моите наблюдения пък, малко мъже биха се зарадвали на такава новина. Но това не е причина да не му казваш. Нито пък има от какво да се притесняваш.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен Аватара на firstdiesel
    Град
    село Горно надолнище
    2 седмици не е никакво време

ми аз не бих се зарадвал лично, понеже на тая възраст не си търся жена за брак... падам си по по-опитни и възрастни жени (МИЛФаджия), които са на известни километри и знаят кво правят

но ако ти се чука та 2 не виждаш, трябва да му кажеш, да се подготви да отвори пакета ..
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Мисля, че няма да се зарадва особено.

Мега фен Аватара на draid
    Ако те обича надали ще изпита някакво негодувание, пък и мъжете имаме малко собственическо мислене. Ако обаче си някаква временна забивка, може би няма да е много радостен.

Няма по-голяма радост от това

Притесненията ти са напразни
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Мега фен Аватара на xoxi
    Нито ще лети от щастие, нито ще те остави заради това.
    Свестните момчета/мъже го приемат нормално.
    И спря да се върти за миг земята..

Слушай сега, ако те приема насериозно, би трябвало да лети в облаците, че би му отдала тая чест. Всъщност по-важното е ти да си наясно кое стои зад факта, че си непорочна. Ако си имаш принципи, няма място за срам, казваш му го смело и безотговорно и той, ако е пич, ще ти се израдва.
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Цитирай Първоначално написано от YoUcANNOtiMaGiNe Виж мнението
    Слушай сега, ако те приема насериозно, би трябвало да лети в облаците, че би му отдала тая чест. Всъщност по-важното е ти да си наясно кое стои зад факта, че си непорочна. Ако си имаш принципи, няма място за срам, казваш му го смело и безотговорно и той, ако е пич, ще ти се израдва.
    Каква чест, какви 5 лева?

Не знам какъв толкова голям повод за радост е наличието на една ципа. Ако си пада по нея, ясно, че няма да я зареже, защото е девствена, ама не знам вие го изкарахте все едно бахти щастието да си легнеш с неопитна, която не знае какво да прави, какво да очаква, как да му го пипне, как да му го лапне..

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Каква чест, какви 5 лева?

Не знам какъв толкова голям повод за радост е наличието на една ципа. Ако си пада по нея, ясно, че няма да я зареже, защото е девствена, ама не знам вие го изкарахте все едно бахти щастието да си легнеш с неопитна, която не знае какво да прави, какво да очаква, как да му го пипне, как да му го лапне..
    За някои не толкова плоски хора като теб си е чест

Цитирай Първоначално написано от skok Виж мнението
    За някои не толкова плоски хора като теб си е чест
    Ми не миличък, не съм плоска, ама просто първият път не е най-прекрасното изживяване, после като се понаучиш малко става хубаво. И не отдавам толкова значение на прословутия "първи път", защото съм имала ужасно много по-прекрасни следващи пъти.

Повече от фен
    Е именно факта че е неприятно го прави специално. А и говориме от към гледната точка на средностатистическото свястно момче с гадже, а не средностатистическото момиче което се шиба наляво и надясно (извинявай ако бъркам)

Дали е средностатистическото момиче с гадже или средностатистическото момиче, което се шиба наляво и надясно... първият път е все един и същ. Просто му се отдава прекалено много значение. След време човек помни не толкова първия път, колкото най-прекрасните моменти.. които се натрупват с годините.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Може да се зарадва, защото ще е първия и ще знае, че никой преди него не е "влизал" там.
    Може пък да го хване страх и притеснение, и да не се зарадва особено. Както при всяко нещо, така е и при това: хората са различни, техните желания и вкусове - също.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Абе, в днешно време си е доста рядка находка 18-годишна девственица.
    Явно за авторката си е важно кой ще ѝ е първия, а момчето би било изненадано. Приятно изненадано, е отначало може да се стресне малко, но после ще му погъделичка егото.

П.П: Това, че ще ѝ е първия път не значи, че ще е "дърво".

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Цитирай Първоначално написано от YoUcANNOtiMaGiNe Виж мнението
    Слушай сега, ако те приема насериозно, би трябвало да лети в облаците, че би му отдала тая чест.
    Тая надменност край няма обаче...
    Schhh! Hear the silence...

Цитирай Първоначално написано от skok Виж мнението
    Е именно факта че е неприятно го прави специално. А и говориме от към гледната точка на средностатистическото свястно момче с гадже, а не средностатистическото момиче което се шиба наляво и надясно (извинявай ако бъркам)
    +
    За 1 свестен мъж би било голям подарък момичето да му подари девствеността си. Аз я възприемам като нещо значимо, така че е смешно да говорим за нея като просто за някаква си ципа. Тя е нещо много повече (поне за някои хора) и това е така, защото преди всичко е състояние на духа. Жалко за хората, които не го оценяват, но всеки си има глава на раменете и не мисля, че тази тема е създадена с цел безсмислен спор. Между другото, ако не беше от значение, надали някои момичета щяха да си я продава, което е простотия, но само го изтъквам като факт.
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Banned Фен
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Дали е средностатистическото момиче с гадже или средностатистическото момиче, което се шиба наляво и надясно... първият път е все един и същ. Просто му се отдава прекалено много значение. След време човек помни не толкова първия път, колкото най-прекрасните моменти.. които се натрупват с годините.
    Бъди по-умерена, че ще те обяват за фейк или нещо други поради техните изкривени представи за живота и непорочността, в частност морала на порока ако от контекста някои достатъчно умни успеят да извлекат точното определение на това, което се опитваш да им обясниш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си