.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Голям фен Аватара на Ospi
    Мммм... мисля, че би я накарал тая напастната да се отдръпне нормално. Почни да и нахалстваш. Покажи и, че се нуждаеш от нея, че тя е всичко за теб. Дай и се право в ръцете без никакви затруднения. Мисля, че ще се откаже от тебе в скоро време... Просто бъди пълен загубеняк пред нея. Може и да я отблъснеш.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    "Почни да и нахалстваш. Покажи и, че се нуждаеш от нея, че тя е всичко за теб. Дай и се право в ръцете без никакви затруднения." -> е да бе! Тя само това чака, мастията! А и защо момчето да се прави на какЪвто не е и да я лЪже, че има чувства кЪм нея...
    Казваш й "не те харесвам. Остави ме!" и точка. Нищо повече не й дЪлжи, ако ще и червата да си усуче пред входната му врата...

Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Кво стана бе? Изтрепа ли ги?
    Не точно ! Ама тая "нахалната" вече няма да се пречка , макар че вече тя направи достатъчно мизерии , а с другото момиче сме в супер отношения , може би трябва да мине известно време за нещо по - сериозно !
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Цитирай Първоначално написано от Ospi Виж мнението
    Мммм... мисля, че би я накарал тая напастната да се отдръпне нормално. Почни да и нахалстваш. Покажи и, че се нуждаеш от нея, че тя е всичко за теб. Дай и се право в ръцете без никакви затруднения. Мисля, че ще се откаже от тебе в скоро време... Просто бъди пълен загубеняк пред нея. Може и да я отблъснеш.
    Да..да..да.да!Ако бях направил това , което ти ми каза ... тая шматка щеше направо да ми изпие живота , не мерси ! Просто и разтеглих майните по грубия начин.
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Голям фен Аватара на Ospi
    Принципно ако си нахален и я боготвориш ще и омръзнеш. Никой не обича нещо, ако му се даде лесно. Но все пак, разкарал си я.

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна
    Чи шо през 11-тия, давай смело през 12-тия

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Хвърли я от по-високо , мама и курвенска

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от SpiritInBlack Виж мнението
    Хвърли я от по-високо , мама и курвенска
    А така!!! +1!

Мега фен Аватара на tori
    :д Бахти приятелката. Да я удушиш и е малко. Твойта толкова ли е спряла, че я смята за такава?! Радвам се, че нещата са се оправили ама най-добре е щяло да бъде да се отдръпнеш докато се оправят помежду си без да се натискаш сам между шамарите. Знае ли човек - зад ъгъла може да излезе някой по-подходящ за момента. Успех и семейно щастие ви желая.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си