- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Иде ми да я метна от 11-тия етаж...
Мммм... мисля, че би я накарал тая напастната да се отдръпне нормално. Почни да и нахалстваш. Покажи и, че се нуждаеш от нея, че тя е всичко за теб. Дай и се право в ръцете без никакви затруднения. Мисля, че ще се откаже от тебе в скоро време... Просто бъди пълен загубеняк пред нея. Може и да я отблъснеш.
"Почни да и нахалстваш. Покажи и, че се нуждаеш от нея, че тя е всичко за теб. Дай и се право в ръцете без никакви затруднения." -> е да бе! Тя само това чака, мастията! А и защо момчето да се прави на какЪвто не е и да я лЪже, че има чувства кЪм нея...
Казваш й "не те харесвам. Остави ме!" и точка. Нищо повече не й дЪлжи, ако ще и червата да си усуче пред входната му врата...
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
Принципно ако си нахален и я боготвориш ще и омръзнеш. Никой не обича нещо, ако му се даде лесно. Но все пак, разкарал си я.
:д Бахти приятелката. Да я удушиш и е малко. Твойта толкова ли е спряла, че я смята за такава?! Радвам се, че нещата са се оправили ама най-добре е щяло да бъде да се отдръпнеш докато се оправят помежду си без да се натискаш сам между шамарите. Знае ли човек - зад ъгъла може да излезе някой по-подходящ за момента. Успех и семейно щастие ви желая.