- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.6
колко време беше годен стимуланта след отварянето му?
ЧЕСТИТА ТЕМА!![]()
за стимуланта - 3 месеца след отваряне, мисля, му беше годността.
и taamara, честито боядисване! супер са Лореалските бои, нали?
аз тотално се отказвам да си правя маски с яйца и кисело мляко, макар че много подхранват...
ще редувам стимулнта в корените и зехтин по дължината и маска по дължината с мед![]()
Аз съм много разколебана кое по-напред да правя :д
Три пъти седмично си мия косата: една маска за растеж с тривитаминол, яйца и подобни простотии; една с маята на Дриймър и един път просто намазване с масло - стимулант/бадемово в корените и пшенично по дължината. Дали е добре?
на моят стимулант пише,че е годен до 2015 ;о
но това може би е ако не го отварям или не знам.
Добре защо винаги като си направя маска в началото косата ми е супер яка и мекичка, а след това (още вечерта) става суха и.. как да кажа.. бухнала![]()
Днес ще пробвам маслото от гроздови семена в маската ми.
btw забелязвам, че косата ми се чувства по - добре от маслото на Макадамия отколкото серума на Елсев.
Тая маска ще я пробвам и аз, POLLINA !
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Кой бе, маската ли? Нали беше доволна? Кво стана?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
ама от всички ли така става или специално от тази?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Бихте ли ми препоръчали нещо за растеж на косата? За сега ползвам само хининова вода.
Прочетох я. Целта на поста ми беше, ако може да ми обясните как точно се прави. Какво точно да правя, не искам да направя нещо грешно.![]()
правиш маски... в първия пост си видяла какво можеш да сложиш в една маска... кажи ми каква ти е косата ? иначе забъркваш 2-3-4-5-6 продукта ( или си мажеш косата само с някакво масло) слагаш отгоре кесия или шапка за баня,отгоре кърпа,затопляш със сешоар и стоиш поне 1 час.... отмиваш с шампоан както обикновено .. ако в маската има жълтък/яйце първо отмиваш с хладка/студена вода докато не се избистри поне малко водата и после си пускаш топлата вода.. това е .. препоръчително е ако си само с някакво масло да отмиеш 2 пъти ( понякога се налага и 3) за да не остане мазното,защото маслата трудно се отмиват
аз си направих една бърза маска от жълтък,кисело мляко и зехтин.. за 20мин. я забърках,затоплих и си намазах косата.. мн съм бърза
ще стоя малко (2-3 часа) защото нямам търпение да се накъдря с ''магическите ролки'' .. в темата за прическите ще пусна снимка
косица https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...9d8a1c6e6aa5de![]()
(извинете, че е толкова рошава)