- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.6
За тези пари- толкова.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
http://avonshop.co.uk/shop/Assets/im...od_1103614.jpg
Най-добрия продукт за коса, който съм използвала! Спрей, който предпазва косата от изсушаване.
Колкото и да я горя с преса или маша, въобще не е цъфнала.Адски доволна съм
Препоръчвам ви го.![]()
Дрън-дрън
Подхранва я и й придава блясък. Именно затова си го поръчах, но в сравнение с тези спрейове, които съм използвала за защита от преси и пр., този е най-добрия. Жалко, че скоро не съм го срещала в каталозите![]()
Дрън-дрън
^ термозащитен е
може да го ползваш при сушенето със сешоар,например.
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Скоро бях срещнала реклама на шампоан против пърхут, някой пробвал ли го е? Мнения?
Искам да ви попитам и за някоя подхранваща маска.. ако може и да обясните по-подробно количество, колко да стоя с нея и т.н.
Не съм си правила до сега никакви маски за коса![]()
Дрън-дрън
По-нагоре аз бях питала за същото и момичетата ми казаха само зехтин, при следващото миене ще пробвам,че днес нямам време.
За кой шампоан Здраве ли? На мен ми се лющеше малко главата от един лак за коса ( попринцип не ползвам ) и се измих няколко пъти с него и останах много доволна![]()
Не му помня марката
Мисля да пробвам този Здраве
Благодаря!
Дрън-дрън
Ами аз предположих,че е той,зашото му въртят рекламата нон стоп
Моля![]()
Ох, взех си маска за коса на Schauma repair&pflege, но не съм сигурна дали да я ползвам все още. Някой пробвал ли я е? Мнение?
Така и така си я купила,защо не я пробваш просто
Аз имам шампоана на Здраве против пърхот за чувствителен скалп и не ми харесва никак.Ефект - нулев + изсушава доста косата.Ама на всеки влияе различно де.Пробвай го.Поне е евтин и няма да те е яд толкова.![]()
nyxu влез в аптека и си вземи Кетозал.Аз си го взех за 5.50, но е малко шишенце и е хубаво да го редуваш с друг шампоан. Действа.
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Дали ще е добре да редувам този Кетозал със Здраве?
п.п никога не съм се топирала, то после като разресваш косата, единственото, което правиш е да я накъсваш? :/
Иначе стои хубаво, спор няма.. стига да не е прекалено![]()
Дрън-дрън
Щом спрея е хубав, ще си го взема, без това си търсех нещо за защита от сешоара, въпреки, че рядко си суша косата.
Днес си направих маска със Стимуланта на Икаров, кокосово масло, бадемово масло, пшенично масло, прясно мляко и хума- голяма каша.Но пък стана много хубава, и сега косата ми е със супер голям обем, като кашон.
![]()
Искам съвет. Правя си вафлички един път на 3-4 дена. Два, от които се топирам.
Усещам как косата ми отслабва, накъсва се, и й пада обема О.о
Като се къпа или реша пада много коса. :Д
Шампоан, някой по-добър?
И как да спра с това топиране, лол. Разбирам как ще остана без коса. :х Хелп :*
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
спри с вафлите и топирането.Косат може да изглежда добре и без това.
Шампоан,разгледай в www.zlatnaribka.com
Имам само бадемово масло, което все едно ми прави косата по мазна?
Е топирането да го спра, ок лесно. Ама вафличките няма как. :Д Без обем ли да ходя? O.o ??
опитай да го получиш по друг начин..знаеш ли кога се примирих,че вафличките за мен са единствения начин ( но аз слагам по малко и без да топирам ) когато пробвах абсолютно всички варианти по няколко пъти,плитки в корените половин година,сешоари,глупости,ро лки за обем,спрейчета,шампоани - каквото се сетиш.. когато пробваш всичко което знаеш тогава можеш да кажеш,че без вафли ще ти е трудно.. а и зависи от лицето.. на мен например ако съм с фавли и отгоре последния пласт не е - също не стои хубаво.. обаче познавам момиче,което така и стои много хубаво... или без вафли познавам момичета,които им стоят много хубаво косите ( на 2 от тях са им дълги )... зависи от форма на лице - ама не дали си се свикнала,а наистина дали ти отива или не
Няма нищо странно в това да ходиш без обем. Може да се топираш съвсееем лекичко само.
Според мен косата изглежда много по-добре така,отколкото вафли,мафли запелетни топки коса от топиране и засъхнал лак.
За шампоан аз ти написах да провериш в www.zlatnaribka.com