Цитирай Първоначално написано от Психея Виж мнението
потърси мнението на специалист...зависи от това с каква рокля ще си, каква е косата ти, овала на лицето , не на последно място и каква визия искаш да постигнеш..елегантна, небрежна и т.н..а ако искаш просто идеи за прически, винаги можеш да намериш такива като разгледаш записи на предишни награди на "Златната палма" в Кан или "Оскар" -тази и предишни години....

И тъй-като сме заговорили за други теми, искам да попитам някоя от вас ходила ли е на face fitness. Реших, че не само косата, а и лицето е важно да няма бръчки, които не се премахват с кремове(знам го от опит) и уж на шега се записахме с една дружка преди 4 месеца на такъв тренинг при една мадама и ходим веднъж в седмицата, или на месеца веднъж...аз съм много доволна, защото ми се загладиха бръчките със специалните упражнения , които правим..(имам гадния навик да правя физиономии и челото ми щеше да заприлича на акордеон )...някоя от вас да посещава подобен курс и какви са и впечатленията ?
Можеш ли да намериш клипчета? Непременно искам и аз. Дали в Пловдив има подобно нещо?
Аз постоянно си вдигам веждите и имам много гадна и дълбока бръчка на челото.