- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Отказах му да му стана гадже..а сега?
Здравейте ,приятели!! Днес беше много вълнуващ ден ,но и в същото време някак си гаден..Отказах да стана гадже на момчето ,което харесвам.Отказах му ,защото може би не съм готова да кажа на мама и тате ,тъй като той ще ми е първия и малко ме притеснява това как ще реагират.Точно затова се отказах.Затова не изпълних мечтата си .Казах му лятото ще бъда твоя. А той каза аз мога и до другата година да те чакам-обичам те, и продължи да пише това цяла вечер ,просто е толкова добър и нежен, не съм срещала такова момче.И точно заради това го харесвам.Рядко се срещат такива момчета.Познаваме се от у-ще .Понеже съм 8 клас-зайчее и той също е такъв и беше любов от пръв поглед.От един клас сме и нз сега какво да правя.Просто каза ,че може да изчака.Казах му да си намери друга , а той каза ,че такова нещо не би направил -аз също ако бях на негово място.Ама ще ми е за пръв път и се тревожа много ,пък и майка татко се едно нямам пък съм тръгнала по гаджета. ПОСЛЕПИС НА 15 съм
Ми просто не казвай на вашите и толкова, да ви имам проблемите :Д
Ами ако разберат сами не знам как ще реагират ?? Това е проблема !!!![]()
Като го искаш, кажи му. И просто не казвай на вашите... не знам какво толкова имат да разбират. Тръгни с него, виж на къде отиват нещата и после кажи на вашите.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Обясняваш му ситуацията и това е.
Иначе родителите ти не са задължени да знаят за всяко твое действие или постъпка. Тръгни с него, виж как ще се развият нещата и чак тогава мисли как да кажеш на вашите.
не разбрах как си на 15 и си 8ми клас...... иначе глупава постъпка,не си готова за приятел... мн неща мога да ти изпиша,но заради тъпото мислене се отказах .. мама и тати да не би да са нямали гаджета........ и вашите да няма да ви светят
хаха повярвай ми родителите ти нямат нищо общо с приятеля ти.
Какво те спира по-точно?
Аз с моя приятел се запознах по същия начин. В 8ми клас,сега съм втори курс и с него сме заедно от тогава
Не бива да те спират такива неща.
Няма от какво да те е срам.
По принцип какво е отношението на вашите по този въпрос? Питам,защото имам някои по-консервативни родители.
Много просто - родена е януари месец. Тръгнала е на училище на 7 и още в първи клас е навършила 8.
А 12-ти клас принципно са на 19 /тия, които са родени преди май/.
Що се отнася до въпроса по темата - казаха ти вече, просто не споделяй на вашите. Щом толкова се харесвате, опитайте, няма лошо. Обсъдете ситуацията и му обясни как стоят нещата, че можете да тръгнете, но да си остане между вас и т.н.
Успех![]()