.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Hybrid View

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    E, 8ми клас са си 15 годишни.
    аз как съм на 16 и съм 10ти .. 8ми клас са на 14, 9ти на 15,10ти на 16,11ти на 17,12ти на 18 или моята сметка не е правилна ?

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    аз как съм на 16 и съм 10ти .. 8ми клас са на 14, 9ти на 15,10ти на 16,11ти на 17,12ти на 18 или моята сметка не е правилна ?
    Много просто - родена е януари месец. Тръгнала е на училище на 7 и още в първи клас е навършила 8.
    А 12-ти клас принципно са на 19 /тия, които са родени преди май/.

Що се отнася до въпроса по темата - казаха ти вече, просто не споделяй на вашите. Щом толкова се харесвате, опитайте, няма лошо. Обсъдете ситуацията и му обясни как стоят нещата, че можете да тръгнете, но да си остане между вас и т.н.
    Успех

Голям фен Аватара на pepa97
    Цитирай Първоначално написано от MsMiracle Виж мнението
    Много просто - родена е януари месец. Тръгнала е на училище на 7 и още в първи клас е навършила 8.
    А 12-ти клас принципно са на 19 /тия, които са родени преди май/.

Що се отнася до въпроса по темата - казаха ти вече, просто не споделяй на вашите. Щом толкова се харесвате, опитайте, няма лошо. Обсъдете ситуацията и му обясни как стоят нещата, че можете да тръгнете, но да си остане между вас и т.н.
    Успех
    Много ти благодаря !

Голям фен Аватара на pepa97
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    не можеш да смяташ или съм луда

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си