- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Годишнина
Прочети ми горното мнение.
Не се заяждам нито пък споря, просто наистина ми е интересно да я разбера тази прословута, абсурдна за мен, практика. Как става така, че хем искате да си плащате сами, хем искате мъжът да подаде парите, защото "все пак е мъжът".
На мен такова нещо даже не ми е минавало през акъла, често казано. И наистина мисля, че доста би порутило нечие мъжко его. С моя като сме по ресторанти се държим абсолютно нормално, т.е. не е като да се целуваме и да сме хванати за ръце, отстрани няма как да се разбере двойка ли сме, не сме ли. За толкова време никога не ме е оставял едничко нещо да платя аз, и знаейки какъв е инат, никога няма и да ме остави. Излизайки на същите места с приятел, съответно ситуацията е същата - няма как околните да знаят двойка ли сме, не сме ли, аз си оставям моята част от сметката на масата, оправяме парите и никога даже не ми е правело впечатление кой подава сумата на сервитьорката. Даже и в двата случая го правя аз по-често май.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Не знам колко по-ясно да обесня, че говорим за моментите, в които момичето се налага да плати цялата сметка, а не своята част.
Когато си плащаме по отделно не ми пука дали аз ще ѝ дам парите, но когато плащам цяла сметка предпочитам той да ги подаде.
Винаги ми е правело лошо впечатление, когато жена плаща сметката на мъж и ми е било неловко, когато аз го правя, но не мога да намеря по-добро обеснение от това...
Няма как да го разбереш, просто имаш друг подлед над нещата, което си е нормално. "Разни хора, разни идеали."
П.П: Аз пък не разбирам това, че някои предпочитат мъжът дори и да поръчва вместо тях. Ама всякакви гледни точки има.
Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 02-09-2013 на 14:14