.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 53 от общо 53

Тема: Годишнина

Супер фен Аватара на Deadlock
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Пък аз се чувствам...ъъ, изоставена, ако не го държа за ръка... Много ми е странно да вървим по улицата дори, ако не сме хванати - случва се само в най-големите бахъри, когато сме с ръкавици, или лятото, когато е сууууупержега и ни се потят дланите.
    Смешно е, знам :д
    Хаха, и аз съм така :Д

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Само аз ли остнах с впечатлението, че Violenza говореше само, че не обичат да интимничат в заведения, а не е казала, че въобще по улицата не се държат като двойка?
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    С моя като сме по ресторанти се държим абсолютно нормално, т.е. не е като да се целуваме и да сме хванати за ръце, отстрани няма как да се разбере двойка ли сме, не сме ли. За толкова време никога не ме е оставял едничко нещо да платя аз, и знаейки какъв е инат, никога няма и да ме остави. Излизайки на същите места с приятел, съответно ситуацията е същата - няма как околните да знаят двойка ли сме, не сме ли, аз си оставям моята част от сметката на масата, оправяме парите...
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    На мен не ми е нужно да се държим за ръка, да се прегръщаме и целуваме пред други хора (но това не значи, че не се случва, разбира се). ...
    П.П: И аз не съм привържекик на прекалената интимност, показвана на публични места! Не го намирам за място, на което да демонстрираме близост и не намирам за нужно да го правим!
    Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 02-10-2013 на 11:20

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    xXxPETYAxXx, точно така. Но май само ти, Белийвър и Калпазанка го схванахте.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си