.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Презерватив

Здравейте,проблема е следния - правех секс, обаче като сложих презерватива и го разгънах докрай първоначално всичко беше наред (уж).Но после презерватива почна да се изхлузва и през цялото време трябваше да го държа с ръка. Защо презерватива не стои ? Четох че може би е голям размер, но не съм съгласен с този факт .

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от UFCTapouT Виж мнението
    Четох че може би е голям размер, но не съм съгласен с този факт .
    1) Да не си съгласен с факт звучи тъпо. 2) Щом не е голям презерватива значи ти е тънак хуя. Или момичето е много тясно въпреки че тва 2рото не знам дали може да е причина, спал съм с тесни па не ми се е случвало

Кво значи ''тънък ти е хуя'' бе човече :Д . Не мисля така, но както и да е .. Други мнения ? Някой да е имал подобен проблем ?

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Щом се изхлузва и се налага чак да го придържаш, явно наистина ти е тънък. Вземи по-малък размер презервативи другият път.

Banned Мега фен
    по малък размер презерватив и си 6+

Мега фен Аватара на DaNGeRousLy
    Град
    Шумен
    Явно кура ти е счупен и затова става така.

Голям ти е презерватива.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Найлонова торбичка и изолирбан , това е спасението за теб ! Шегувам се ! Вземи си по -малък размер презервативи , явно от бързане си взел от поръчката за Еаst & West Coast !
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Супер фен Аватара на Anonys
    М... на мен ми се е случвало това, когато презерватива е малък.. Зависи от формата на х*я

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си