- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Редно ли е според вас ?
Здравейте !
Въпросът ми е следния :
Преди около 3-4 месеца скъсах със гаджето си .. и след това осъзнах че не мога без него. До ден днешен чувствата ми не са се променили изобщо.. И през тези 3 месеца той два пъти прави опит да се съберем и и двата пъти си имаше гадже.. а със 2та дори ходят в момента и той се занимава с мен.
Писахме си снощи и подхванахме темата за връзката ни.. какво е довело до това и такива работи..Накрая го питах директно дали все още се интересува и той ми отговори че има момиче до себе си, на което държи, но когато се разделят можело и с мен да стане нещо ??!! Мислите ли че е редно когато дойде този момент да се съберем... ?
Ако се възприемаш като резервен план..да,съберете се.Я се стегни,значи ти ще седиш и ще го чакаш,а той ще си подмята оная работа в устата на другата...тегли му Х-а и блока и не се занимавай,Move on.
Не.
"той два пъти прави опит да се съберем и и двата пъти си имаше гадже.. а със 2та дори ходят в момента и той се занимава с мен." - поне да не беше обвързан, когато правеше "опити"!
"отговори че има момиче до себе си, на което държи, но когато се разделят можело и с мен да стане нещо" - демек: ти си ми резервата!
Ама ти си решаваш!
В никакъв случай не се занимавай с него!Той гледа да си има резерви, за да не остане сам.Освен ако не искаш да бъдеш "поредната".
Апф, направо вече се потрисам...
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Не искам да съм нито поредната нито резервния план само че не виждам как ще стане не мога да ви опиша просто какво изпитвам..![]()
Казах му втория път когато ме занимаваше ... ИЗРИЧНО му казах '' НЕ ме търси по никакъв повод ! Приятен ти живот ! ''
И той отново ме потърси.. само налива бензин в огъня и аз не мога да устоя.. и омеквам..
Дори и да се съберете отново, как може да си сигурна, че няма да прави "опити" да бъде с друга?
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Ти си му просто резерва.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Благодаря виИмах нужда някой да ми отвори очите
minchorna ще послушам съвета ти и ще стоя на страна от него![]()
Тогава идва другият въпрос: той е правил 2 пъти опит да се съберете. Защо не си се възползвала от дадената възможност, а си се присетила сега, когато той вече е зает ?
ами той ако скъса с нея след 5 години ти какво цял живот ли ще го чакаш... щом си отказала първите 2 пъти защо да се съгласяваш сега, когато той си има приятелка, щом си имала чувства през цялото време да сте говорили по-рано за това.... според мен да си му втори вараинт не е вариант
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
Не се възползвах именно ,защото той започва връзка, прекратява я и идва при мен .. първия път осъзнал че с мен му било по-хубаво от колкото със гаджето му и искал да се съберем... тогава му написах да не ме търси повече ..и повярвайте ми изобщо не ми беше лесно.. сега отново има си приятелка но ми пише и разговаряме за ''нас''... Оценявам това ,че цени момичето до себе си и, че ми го каза.. но това ,че има наглостта да ми каже след няколко месеца и с мен може да стане нещо направо ме закова...
Смятам че е жалко да му се хвърля в ръцете при първа възможност, колкото и да искам.. но пък смятам и ,че ако в момента, в който реши че иска да сме заедно и не ми наговори някакви празни приказки а ми докаже с действия какво наистина чувства тогава бих се ЗАМИСЛИЛА...
Може би, когато е бил с другата, е разбрал, какво е загубил, че с теб се чувства щастлив и че иска да е с теб ?
Това, че ти не си позволила, е твой избор. Имала си възможността да пробвате, пропиляла си я. Не го винѝ него, защото е бил с друго момиче - да се замонаши в манастир и повече да не се покаже пред жена ?
Може би е осъзнал, че ти имаш някакво качество, което е важно за него, а другите 2 момичета, с които е бил, не го притежават ?
Ако наистина го обичаш и се чувстваш добре с него, опитайте се. После винаги можеш да кажеш: виждам, че нещата не се получават просто. Нека се разделим.
Правил съм го това - последен опит да се събера с бившата ми, която имаше съвсем различни очаквания от живота от моите. Видях, че нещата не стават и ѝ казах, че просто няма смисъл.
Ще знаеш поне, че си опитала да си го върнеш, ако не друго![]()
Сега има момиче до себе си и ми заяви че държи на нея, но като скъсат можело и с мен да стане нещо... това е тъпото иначе аз много искам да опитаме. Просто не знаех че последният ни момент заедно ще е наистина последен..и давам всичко поне за една минута прекарана с него въпреки всичко и всички
R0073x - Сега има момиче до себе си и ми заяви че държи на нея, но като скъсат можело и с мен да стане нещо... това е тъпото иначе аз много искам да опитаме. Просто не знаех че последният ни момент заедно ще е наистина последен..и давам всичко поне за една минута прекарана с него въпреки всичко и всички
Хахах, от къде ли ми е познато това чувство, да искаш да прекараш още 1 минута с човека...
Когато е предлагал да се съберете, ти си го отхвърлила. Той да не хвърля боб, та да познае, че ти всъщност ще искаш да си с него ?
Друго момиче му е дало възможност за връзка и той я е приел. Ако тогава си приела, сега можеше да бъдеш на нейно място. Но можеше и нещата да се разпаднат. Знае ли човек ?
Просто не търсо вината в случая у него, а се запитай - защо отхвърли предложението му, а сега искаш да се събирате.
Отхвърлих го защото хем искаше да сме заедно, хем се двоумеше.. и накрая разбрах от негов приятел че се занимава с друго момиче..и побеснях,защото не може докато уж иска да се съберем да се занимава и с друга... очаквам да дойде момента,в който ще е сигурен, че иска да е с мен и момента в който ще ми го докаже с действия а не с думи.. Извинила съм му се за всяка една грешка която допуснах. .