.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Редно ли е според вас ?

Здравейте !

Въпросът ми е следния :

Преди около 3-4 месеца скъсах със гаджето си .. и след това осъзнах че не мога без него. До ден днешен чувствата ми не са се променили изобщо.. И през тези 3 месеца той два пъти прави опит да се съберем и и двата пъти си имаше гадже.. а със 2та дори ходят в момента и той се занимава с мен.
    Писахме си снощи и подхванахме темата за връзката ни.. какво е довело до това и такива работи..Накрая го питах директно дали все още се интересува и той ми отговори че има момиче до себе си, на което държи, но когато се разделят можело и с мен да стане нещо ??!! Мислите ли че е редно когато дойде този момент да се съберем... ?

Супер фен Аватара на minchorna
    Ако се възприемаш като резервен план..да,съберете се.Я се стегни,значи ти ще седиш и ще го чакаш,а той ще си подмята оная работа в устата на другата...тегли му Х-а и блока и не се занимавай,Move on.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Не.
    "той два пъти прави опит да се съберем и и двата пъти си имаше гадже.. а със 2та дори ходят в момента и той се занимава с мен." - поне да не беше обвързан, когато правеше "опити"!
    "отговори че има момиче до себе си, на което държи, но когато се разделят можело и с мен да стане нещо" - демек: ти си ми резервата!
    Ама ти си решаваш!

В никакъв случай не се занимавай с него!Той гледа да си има резерви, за да не остане сам.Освен ако не искаш да бъдеш "поредната".

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Апф, направо вече се потрисам...

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Не искам да съм нито поредната нито резервния план само че не виждам как ще стане не мога да ви опиша просто какво изпитвам..

Цитирай Първоначално написано от Spicy Виж мнението
    Не искам да съм нито поредната нито резервния план само че не виждам как ще стане не мога да ви опиша просто какво изпитвам..
    Айде бе ?! Ние да не би да не сме го изпитвали? или може би си единствената,която е обичала ?! Откажи се и му кажи да не те търси вече

Казах му втория път когато ме занимаваше ... ИЗРИЧНО му казах '' НЕ ме търси по никакъв повод ! Приятен ти живот ! ''
    И той отново ме потърси.. само налива бензин в огъня и аз не мога да устоя.. и омеквам..

Дори и да се съберете отново, как може да си сигурна, че няма да прави "опити" да бъде с друга?
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Казах му втория път когато ме занимаваше ... ИЗРИЧНО му казах '' НЕ ме търси по никакъв повод ! Приятен ти живот ! ''
    И той отново ме потърси.. само налива бензин в огъня и аз не мога да устоя.. и омеквам..
    Няма да дигаш,няма да му отговаряш на съобщенията и така,блок отвсякъде,а това ,че си мека Мария не можем да ти помогнем ние

Толкова ли ниско ще падна ако се съберем

Ти си му просто резерва.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Просто не можеш да си представиш...

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Ще гледа на теб като на домашно кученце,като му подсвирне и идва..представи си след време да се разделите и пак да тръгне с някоя, и пак да знае,че има резервен план (ТИ) и да си прави квот си иска

Благодаря ви Имах нужда някой да ми отвори очите

minchorna ще послушам съвета ти и ще стоя на страна от него

Благодаря ви Имах нужда някой да ми отвори очите

minchorna ще послушам съвета ти и ще стоя на страна от него
    Надявам се да успееш,макар че се съмнявам Прекалено си хлътнала като чета какви ги пишеш...

Тогава идва другият въпрос: той е правил 2 пъти опит да се съберете. Защо не си се възползвала от дадената възможност, а си се присетила сега, когато той вече е зает ?

Супер фен Аватара на s_E_x_Y_y_Y
    Град
    където купона никога не свършва
    ами той ако скъса с нея след 5 години ти какво цял живот ли ще го чакаш... щом си отказала първите 2 пъти защо да се съгласяваш сега, когато той си има приятелка, щом си имала чувства през цялото време да сте говорили по-рано за това.... според мен да си му втори вараинт не е вариант
    Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....

Не се възползвах именно ,защото той започва връзка, прекратява я и идва при мен .. първия път осъзнал че с мен му било по-хубаво от колкото със гаджето му и искал да се съберем... тогава му написах да не ме търси повече ..и повярвайте ми изобщо не ми беше лесно.. сега отново има си приятелка но ми пише и разговаряме за ''нас''... Оценявам това ,че цени момичето до себе си и, че ми го каза.. но това ,че има наглостта да ми каже след няколко месеца и с мен може да стане нещо направо ме закова...

Смятам че е жалко да му се хвърля в ръцете при първа възможност, колкото и да искам.. но пък смятам и ,че ако в момента, в който реши че иска да сме заедно и не ми наговори някакви празни приказки а ми докаже с действия какво наистина чувства тогава бих се ЗАМИСЛИЛА...

Може би, когато е бил с другата, е разбрал, какво е загубил, че с теб се чувства щастлив и че иска да е с теб ?
    Това, че ти не си позволила, е твой избор. Имала си възможността да пробвате, пропиляла си я. Не го винѝ него, защото е бил с друго момиче - да се замонаши в манастир и повече да не се покаже пред жена ?
    Може би е осъзнал, че ти имаш някакво качество, което е важно за него, а другите 2 момичета, с които е бил, не го притежават ?
    Ако наистина го обичаш и се чувстваш добре с него, опитайте се. После винаги можеш да кажеш: виждам, че нещата не се получават просто. Нека се разделим.

Правил съм го това - последен опит да се събера с бившата ми, която имаше съвсем различни очаквания от живота от моите. Видях, че нещата не стават и ѝ казах, че просто няма смисъл.

Ще знаеш поне, че си опитала да си го върнеш, ако не друго

Повече от фен Аватара на abvd
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Ти си му просто резерва.
    +1 той ти го е казал пича в това изречение " има момиче до себе си, на което държи, но когато се разделят можело и с мен да стане нещо " По - добре си намери някой друг , тоя не те заслужава !
    ESL !!!

Сега има момиче до себе си и ми заяви че държи на нея, но като скъсат можело и с мен да стане нещо... това е тъпото иначе аз много искам да опитаме. Просто не знаех че последният ни момент заедно ще е наистина последен..и давам всичко поне за една минута прекарана с него въпреки всичко и всички

R0073x - Сега има момиче до себе си и ми заяви че държи на нея, но като скъсат можело и с мен да стане нещо... това е тъпото иначе аз много искам да опитаме. Просто не знаех че последният ни момент заедно ще е наистина последен..и давам всичко поне за една минута прекарана с него въпреки всичко и всички

Хахах, от къде ли ми е познато това чувство, да искаш да прекараш още 1 минута с човека...
    Когато е предлагал да се съберете, ти си го отхвърлила. Той да не хвърля боб, та да познае, че ти всъщност ще искаш да си с него ?
    Друго момиче му е дало възможност за връзка и той я е приел. Ако тогава си приела, сега можеше да бъдеш на нейно място. Но можеше и нещата да се разпаднат. Знае ли човек ?
    Просто не търсо вината в случая у него, а се запитай - защо отхвърли предложението му, а сега искаш да се събирате.

Отхвърлих го защото хем искаше да сме заедно, хем се двоумеше.. и накрая разбрах от негов приятел че се занимава с друго момиче..и побеснях,защото не може докато уж иска да се съберем да се занимава и с друга... очаквам да дойде момента,в който ще е сигурен, че иска да е с мен и момента в който ще ми го докаже с действия а не с думи.. Извинила съм му се за всяка една грешка която допуснах. .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си