- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Редно ли е според вас ?
Тук си права. Но ако той е видял, че оная е смотла и е предпочел теб ?
Говорим за момента, в който ти е дал шанс да се съберете, а не за сега.
Даде ми възможност и докато изглаждахме нещата щ разбрах от негов приятел пе се занимавал с друго момиче (сегашната) издразних се и му казах да не ме търси повече..и той сега пак мме потърси при положение че е обвързан отново
Явно това момиче не го прави щастливо, видял е, че само ти можеш да му предложиш нещо, което го удовлетворява. Или е шматка, която иска да върти колкото може, повече момичета. Ти го познаваш по-добре и по-добре можеш да прецениш, кое е в сила за него.
Като иска да е с теб и ти искаш да си с него, съберете се, но при условие, че прекрати всякакви взаимоотношения с останалите момичета. После бъди много внимателна, дали не се опитва да ви върти. В най-лошият случай, той няма да прекрати взаимоотношенията си с другата и то ще си проличи. Ще те изгуби теб, ще изгуби и нея. Така или иначе, ти не губиш нищо![]()
По - добре не се занимавай с него.
Ако имаше намерение и желание да бъде с теб, нямаше да те държи в резервен вариант и да ти каже, че ако евентуално нещата с нея не вървят, ще сте заедно. Погледни реално на нещата и не му позволявай да те държи в резерва и да те разиграва, когато му е изгодно.
Може да не я държи точно като резерва - вижда, че с новата нещата не са ок по една или друга причина, ама вече се е хванал на хорото и трябва да го играе някак. И би било изглеждало тъпо и к*рварско да ѝ каже: сори, късаме, че искам да се събера с бившата ми. Може би е въпрос на време да изчакаш малко, да му дадеш шанс и чак откакто се съберете, да видиш, що за стока ще бъде този път. Не съди за него, преди отново да сте се събрали. Може да е по-добре, може да няма промяна, може да е по-зле.
Но изборът си е твой, все пак![]()
Той сега е с другото момиче смисъл.. от както скъсахме е бил с две момичета.. с мен му е било по-хубаво от колкото с първата. .. а той сега е с втората .. и тя е тази на която държи в момента
Чакай, че стана много объркано...
откъде знаеш, че държи на нея ?
Ама какво го анализирате още тоя и си набивате филма - ясно е като бял ден, че момчето смята авторката за "сигурния резервен вариант" и така периодично си я обработва, за да е сигурен, че тя продължава да изпитва нещо към него и няма да му обърне гръб, ако случайно нещо стане със сегашното му гадже. Ако той държеше достатъчно на авторката, вече щеше да е зарязал другата и да са се събрали отново. Очевидно е, че просто се подсигурява.
е, тогава наистина си му резерва и поддържа чувствата ти живи, за да може да се върне лесно при теб, ако там нещата се скапят. Опитаха се и на мен да ми го въртят тоя номер, без да има нов (бившата искаше да ми поддържа чувствата към нея, за да може ако приятелките ѝ я оставят или на нея ѝ дотъпее, да може да се съберем), но не позволих да ми го приложат
Бягай далеч от такива хора, които ще те пазят като резерва !
Бъди или всичко, или нищо за някой, но не и "нещо за разнообразие и забавление"![]()