.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Hybrid View

Пробвала съм само на Skin79 и Holika Holika. Holika Holika ми е малко по-жълтеещ от необходимото иначе е страхотен! От Skin79 също съм много доволна! Обмислям да поръчам и SkinFood.

На българския пазар всички, които пробвах ми изглеждат ужасно. На Garnier е много тъмен! Да не говорим, че пеше един мазен и лепкав върху пръстите ми. Maybelline също ми е твърде тъмен. На L'Oréal не съм го пробвала, но най-вероятно пак няма да има светъл цвят. Изобщо се отказах да тествам вече, защото ми е писнало да няма светли тонове.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на gabi_94
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Пробвала съм само на Skin79 и Holika Holika. Holika Holika ми е малко по-жълтеещ от необходимото иначе е страхотен! От Skin79 също съм много доволна! Обмислям да поръчам и SkinFood.

На българския пазар всички, които пробвах ми изглеждат ужасно. На Garnier е много тъмен! Да не говорим, че пеше един мазен и лепкав върху пръстите ми. Maybelline също ми е твърде тъмен. На L'Oréal не съм го пробвала, но най-вероятно пак няма да има светъл цвят. Изобщо се отказах да тествам вече, защото ми е писнало да няма светли тонове.

Извинявай за нахалството ми, но може ли да те помоля ако поръчваш бб крем за себе си да поръчаш и за мен, аз ще си го платя предварително. Сама не мога да поръчам, понеже нямам карта, нямам и познати, които да поръчват.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си