.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Татус

Татус

Здравеите!Скоро се навих да си направя първия татус.Предложения за студио в Плевен от тези които са си правили вече там?Мерси предварително.

Голям фен Аватара на BamBamBo
    Уф лятото ми казаха за едно момче в Плевен,дето татуира.Страхотно беше направил един татус на жена муерта.Направо уникално,но си татуира в къщи.Ще попитам за името и ще ти кажа.

Ахамм.Добре, ще чакам да пишеш, а може направо на ЛС.Айде бе, плевенчаните, няма ли кой др. да пише?

uppppppppppppppppppppppp

Айде бе хора, никой ли няма да пише? :X

Писах ти ЛС,снощи???

Да, прочетох го, влизам в сайта, намерих номера на въпросното момче ,записвам го аз ии кво чета.. не татуирали под 18 години ..... може би трябваше да спомена ,че съм на 15 ,хахаха, но пък от др. страна нашите ще знаят за татуса, но в сайта пише ,че не татуират непълнолетни.. :X

Ако отидеш с вашите,мисля че ще те татуират.

Ами дано, макар че малко се съмнявам .. знам ли. Хиляди благодарности на тебе :* А само още нещо .. да му звънна няколко дни преди това, за да запише час или направо на място?Малко тъп въпрос, ама ..

Голям фен Аватара на Deni_028
    Аз нямам татус, но мисля, че в "На тъмно" правят.

Даааам Дени, за там знам също, че правят, ама нещо не чувам добри отзиви,та за тва го изключих като вариант .. Абе вече намерих къде, само дано ме татуират ,ако ида с родител

Звънни и им кажи ,на колко си, че искаш татуировка и родителите ти разрешават,нужно ли е да идват с теб или и сама можеш.

Аха, така и ще направя.Мерси много много многооооооо :**

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си