.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

менструация

Здравейте на 17 години съм и от 1-2 месеца водя сексуален живот. Преди предишната ми менструация имах много силно изразен ПМС, 2-3 дни преди да настъпи. Досега не сме имали проблем, винаги било с презерватив, винаги след това проверяваме презерватива. Очаквам следващата менструация около 13-16 този месец, попринцип менструацията ми е доста точна всеки месец, но от 3-4 дни вече имам доста силно изразен ПМС и имам притеснения да не съм бременна. Наистина подхождам много отговорно към секса, както аз така и приятелят ми и съм почти сигурна, че не е имало проблем, но наистина симптомите с ПМС почнаха доста от рано.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    И на мен пмс са ми се проявявали седмица преди да ми дойде.
    Случва се.

Споко, случва се понякога.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Споко,и моя пмс се проявява седмица преди да ми дойде и да не си окло мен тогава

Мега фен Аватара на nyxu
    Град
    На Лунатаа.. *
    Седмица преди да ми дойде съм отвратителна.. Аз не го забелязвам толкова, но приятеля ми.. винаги на него си го изкарвам горкия ;д
    Адски нередовен ми е, но започне ли да ме дразни дори това, че някой диша около мен ми е ясно.
    Случва се, спокойно
    Дрън-дрън

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си