.
Отговор в тема
Страница 14 от 61 ПървиПърви ... 410111213141516171824 ... ПоследнаПърви
Резултати от 326 до 350 от общо 1524

Hybrid View

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Че тия неща на космополитън заслужават ли да бъдат наречени книги? Ако ти се чете нещо с много секс, бая любовни романи с развитие в 17-18 век са ми минали през ръцете Далеч по-стабилно е от тия модернистични истории.
    Всеки с вкуса и мнението си.
    Аз предпочитам да ги наричам такива и те са си такива, според моите възгледи. А конкретно в двете книжки няма такива секс - сцени, с които се изказа в мнението си. Иначе периодично си прочитам подобни произведения, действат ми като успокоително, защото именно са ми леки за четене. Отпочивам си за момент и после си продължавам с нещата.

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Че тия неща на космополитън заслужават ли да бъдат наречени книги? Ако ти се чете нещо с много секс, бая любовни романи с развитие в 17-18 век са ми минали през ръцете Далеч по-стабилно е от тия модернистични истории.
    Препоръчай ми някакви такива, че си падам леко мания на тая тема (куртизанки главно, хаха) и се чудя какво още не ми е минало през ръцете...
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Я сподели няколко заглавия

Някой чел ли е "Заеко бягай" ? Споделете мнения...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от NJ Виж мнението
    Я сподели няколко заглавия
    Трябва да се разровя из сайтовете, за да проверя точните заглавия, но на първо четене се сещам за "Синеокият варварин".

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Прочетох 1984, интересен завършек, но нищо повече. Никога няма да я докосна отново. Блях.
    Почвам The Great Gatsby ихиихихи. Ще споделям.

Град
    София, България
    ^The Mistress of Rome - Kate Quinn

Мега фен Аватара на Dagichka
    някой чел ли е "Параграф 22"? класният ми постоянно цитира извадки от нея и каза, че ако искаме да го опознаем по-добре, трябва да я прочетем

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    някой чел ли е "Параграф 22"? класният ми постоянно цитира извадки от нея и каза, че ако искаме да го опознаем по-добре, трябва да я прочетем
    Ами, аз не я харесах. Дойде ми твърде откачена и нелогична. Може би в по-късен етап ще ѝ дам пак шанс, но засега я оставих четена само до 100-ната страница.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Град
    София, България
    ^Catch 22?! Ооо, тя ми е в списъка за четене Задълже трябва да се прочете!

Все още си чета the go between и се натъжавам.

Купих си трилогията "В градината" на Нора Робъртс (sun)

Повече от фен Аватара на ROFLWTF
    Оня ден си взех Чест на Елиф Шафак, тая вечер я почвам. Имаше една книга, която се чудех дали и да я взема, но майка беше с мен и ми вика: стига, книгите като ги прочетеш стоят прашасали в библиотеката.. Е.. библиотеката не е ли за трупане на книги все пак, за кво е иначе.. Тя се казваше: Дъщерята на пазителя на спомени (нещо от тоя сорт). Някакви впечатления и от двете книги?

Ооо, имаше жена в книжарницата която ми предлагаше трилогията 50 нюанса, много я хвалеше. И си казах: никога отново не прави тази грешка. хахахахах

Цитирай Първоначално написано от ROFLWTF Виж мнението
    Оня ден си взех Чест на Елиф Шафак, тая вечер я почвам.
    на мен ми хареса, малко като турски сериал е, но е написана красиво
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Град
    София, България
    прочетох the go- between. страшна книга. разочаровах се мъничко, защото споменаването на зодиакалните знаци не беше често, но пък книгата попада сред фаворитети ми. горещо препоръчвам! запленяваща история, заинтригуваща символика, завладяващ език. натъжи ме, но пък описва страхотно разликите между тогавашните класове (фермер и лорд, примерно) в Англия, силата на съпругите/майките и т.н.

следваща - великият гатсби

Вчера започнах да чета третата книга, която е последната част от "Игрите на глада". Засега ми се струва, че последната част ще е по - тежка, защото има война, болка и какво ли още не. Надявам се да е с хубав край, но ще видим как ще се развият нещата.

Голям фен Аватара на Kaena Smith
    Вчера си купих "Нощен патрул"(Сергей Лукяненко) и я започнах.Много е интересна,грабна ме в самото начало,дори момичето от книжарницата каза,че книгата е добра.Различава се от филма,но пък и той е доста интересен.
    Ето и резюмето :

По нощните улици е опасно, но не заради престъпници и маниаци. Там броди друга опасност – онези, които наричат себе си Различните. Вампири и върколаци, магьосници и вещици. Онези, които излизат на лов, когато слънцето залезе. Онези, чиято сила е огромна и срещу които обичайните оръжия не действат. Но тези ловци от векове са наблюдавани от други ловци – Нощния патрул. Той е призван да се сражава със създанията на мрака и да бди над хората, като при това строго спазва древния Договор, сключен между силите на Мрака и Светлината.

^ Сподели мнението си, след като прочетеш книгата.
    Тя е сред списъка ми, които съм си поставила да прочета, но още не й е дошъл време.

Град
    София, България
    Абе, какви книги четете...

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    хахах, като гледам тийн книги.

anonymous708973
    Guest
    Мхм.
    Една позната е така: спуква се да чете, ама винаги е с книгата. Прочела е над 50 вампирско-върколашки романа... Пълно разочарование.

Мхм.
    Една позната е така: спуква се да чете, ама винаги е с книгата. Прочела е над 50 вампирско-върколашки романа... Пълно разочарование.
    Не и ли е писнало.. общо взето един и същ сюжет, лол.

Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    Лукяненко си е фантаст, стабилен писател. Това, че в днешно време всичко се пробутва като вампирско-върколашка бумащина е друг въпрос.
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

Град
    София, България

Все се надявам да им мине времето скоро на тия вампири, отворковци, вещици, върколаци.... Изтъркаха се доста. Ама явно ще има още да чакам да се забравят..

/Е, Хари Потър единствено си остава класика, която засяга толкова много проблеми и теми и тн.../

Здравейте, вчера намерих едно много хубаво приложение на телефона си- 50 000 free ebooks но всички са на английски. Много се зарадвах като го видях. Всички книги са безплатни Така че, всеки който може да ползва google market на телефона си може да си го изтегли, надявам се да е от полза на някого )
    Последно редактирано от didencetto7 : 03-21-2013 на 19:03
    I don't care if everything is black and white... 'couse my world is colorful =]]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си