.
Отговор в тема
Страница 43 от 61 ПървиПърви ... 3339404142434445464753 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 051 до 1 075 от общо 1524
    Мега фен Аватара на 102
    само леко сас омберто еко

Фен Аватара на Madlenita
    Град
    Вкъщи
    Последната книга, която прочетох беше "Внимавай какво си пожелаваш".Имена на автори аз не помня Много момичешка книга!Много приятна и лека за четене.Наистина много ми допадна.Не я препоръчвам на всеки, защото тя е изпълнена с много фантазия и въображение!Една от най-приятните книги, който съм чела

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от DarkEmotionS Виж мнението
    П.П: В момента съм се спряла на Захир от Коелю, но попринцип предпочитам криминалните книжки..
    Щом обичаш криминални, ти препоръчвам Мери Хигинс Кларк. Нея я смятат за човек, който е почти на нивото на Агата Кристи. Аз съм чела 3 нейни книги и са наистина страхотни. (:
    http://ask.fm/iwwkaa

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    Нея я смятат за човек
    Хммм..

Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    Щом обичаш криминални, ти препоръчвам Мери Хигинс Кларк. Нея я смятат за човек, който е почти на нивото на Агата Кристи. Аз съм чела 3 нейни книги и са наистина страхотни. (:
    Ще погледна нещо нейно, благодаря Зайче ;3
    П.П: Джон Вердън - "Намисли си число"

Аз сега чета The Colour of Magic на Тери Пратчет, ама съм още съвсем в началото и не мога да изкажа мнение. Решила съм да изчета всички книги за Света на Диска. Тери Пратчет ми е любимият автор, а не съм довършила нито една негова книга. Започвам някоя, стигам до средата, после нещо става и не я дочитам. След известно време пак се сещам за него, почвам някаква друга книга и пак се повтаря същото. Както и да е. Лятото ще препрочета A Song of Ice and Fire, този път на английски (вече си купих първите две книги и смятах още сега да ги почна, ама се отказах) и ще изгледам сериала, защото мисля, че ако не мога да си взимам редовната доза от Вестерос, няма да доживея издаването на Ветровете на Зимата, пък искам да чета и други книги все пак

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world

Ето нещичко, което направих за себе си. Тази година ще запълня всичките квадратчета. Освен това съм решила да си направя бурканче, в което да си пускам листче с името на книгата, когато я прочета + да добавям някакви парични средства. В края на годината ще видя колко и какво съм прочела + ще имам заделени парички за книжки. (:

Скоро приключих с Непосилната лекона на битието от Кундера. Странна, но завладяваща.

Супер фен Аватара на Deadlock
    ^ Това с бурканчето е много добра идея!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Бурканчето е интересно, ама аз си имам книжка, към която добавям прочетени заглавия.

Иначе, буркан имам с моменти, които са ме накарали да се почувствам щастлива през годината. Пиша си ги и ги сгъвам :Д

По темата - нищо не съм чела, защото нямам време :/ Дори Улф не мога да завърша.

Мега фен Аватара на xoxi
    Евала за идеята, Пири!

Аз съм заредила минимум 100 книги на четеца, които си чакат ред. Видя ли книга, която искам да прочета, свалям я и забравям за нея. Много кофти навик.
    Сега дочитам Игрите на глада. Не съм вярвала, че може да ми е толкова интересно. С мъка оставям книгата към 3-4 сутринта, когато вече очите са ми на понички. Още един кофти навик.

Голям фен Аватара на x7aZzy
    Отдавна не съм писала. Сега ще се опитам да наваксам.
    Последно прочетох 1Q84 на Мураками, Джойленд и Черният дом на Кинг и Силмарилион на Толкин.

Реших да почна "1Q84", главно заради коментарите на Дриймърката. Сюжетът буквално ме засмука от началото. Балансът между фантазия и реалност е плашещо чудесен. И май само това ми направи добро впечатление. Дразнеща е склонността на Мураками да се задълбочава в безинтересни и неважни за и без друго бавноразвиващия се сюжет подробности. Като цяло книгите ми се сториха досадни. Няма да си го причиня скоро отново.

"Джойленд" се чете бързо, но не бих казала, че е от най-добрите попадения на Кинг. Дори не бих я сложила в категория роман, а по- скоро новела. "Черният дом" ми допадна в пъти повече. Но пък ме обхвана носталгия по "Тъмната кула". Може да я препрочета скоро.

За прочитането на "Силмарилион" ми трябваше доста търпение. Заслужава си. Фантазия, умение, размах, дълбочина. Толкин е страхотен.

И така. Може да пиша пак след шест месеца.

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Град
    София, България
    ^Това с книгите на Мураками и аз го установих. Има някои наистина прекрасни и интересни идеи, но начинът по който ги представя клони към скучен и дори ужасен.

:/

up^^
    Нещо ново да се похвалите ? Аз само с 3 тома макроикономика и категорично нямам време да чета....

Супер фен Аватара на CoockieMonster
    От много време не съм писала, но редовно чета тук. Намерих си на Нора Робъртс- Порочна невинност, също така Птиците умират сами на Маккълоу. С коя да започна? Майка ми изка мнене, че птиците ще са ми по-трудни.

Град
    София, България
    ^Мда. Почни Нора Робъртс.

На мен ми предстоят много изпити и освен да си решавам задачите по математика, друго не правя. А книгите ми чакат върху полиците в стаята ми и тъй жално ме гледат! Чак яд ме хваща.
    Нищо, след 22-ри май ще почна да ви спамя с мнения.

Супер фен Аватара на CoockieMonster
    Добре, започвам я. А на тебе успех с изпитите

Птиците умират сами ми е тооолкова тежка, а изобщо не съм чувствителен човек. Нора Робъртс нещо не ми допада, но все пак изкажи мнение после.

Спам: DisappointedDreamer какво и къде учиш.. останало ми е финанси в икономическия във Варна, ама...

Град
    София, България

12-ти клас съм, International Baccalareate Diploma Program в Стокхолм, Швеция.

мммда, определено сериозно съм се объркала.. както и да е, успех - дано ги вземеш с колкото искаш

Голям фен Аватара на Leticcia
    Пийпъл, чели ли сте "Вината в нашите звезди". Не ми останаха сълзи от тази книга...И отново бих я прочела на един дъх.
    По-добре да си обичал и загубил, отколкото никога да не си обичал...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Leticcia Виж мнението
    Пийпъл, чели ли сте "Вината в нашите звезди". Не ми останаха сълзи от тази книга...И отново бих я прочела на един дъх.
    Нова ли е? Попаднах на цитат от нея и много ми хареса.

Не бих казала, че е нова. Можеш спокойно да си я намериш и в българска книжарница. Силно я препоръчвам.

Мега фен Аватара на xoxi
    На мен приятелят ми я изнамери онлайн и съм я приготвила за прочит, но време нямам да стигна до нея. А май вече имам прекалено големи очаквания за нея, заради коментарите на почти всеки. Все си мисля, че ако я прочета, няма да ми хареса много.

Иначе на мен ми остават 20-30 страници да приключа с третата книга от трилогията за Игрите на глада.
    Влюбена съм. В книгите, в героите, в авторката за идеите. Излезлите досега филми ги бива.
    Толкова запалена по книги не съм била, откакто четох Хари Потър.

Чела съм и трите книги от "Игрите на глада" и честно казано мисля, относно първия филм който направиха по книгата...ами ако не си я чел изобщо няма да разбереш за какво става въпрос...Хм...филмите не са, като книгите и никога няма да бъдат въпреки че съм доволна от филмирането на "Възпламеняване".

Супер фен Аватара на shmatarok
    Мега гадната книга. В смисъл, казвам го като човек, който обикновено не се трогва от нищо, не седи да чете книги и да бърше сълзи и т.н.
    Е, да, ама от тая книга даже се бях депресирала. И сега гледам и трейлъра към филма е излязъл, като го гледах се сдухах мега много и пак я усетих оная буца, която чувствах по време на книгата. Изобщо не искам да я чета втори път, не искам да гледам и филма, но съм сигурна, че ще направя и двете.

В такъв смисъл гадна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си