Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
Да ви попитам, аз ли съм единствената шматка, която се скъсва да реве на книги? На филми - никога или ужасно рядко.
Не си само ти, рева на книги когато историята ме докосне.. но едва ли не аз все едно я преживявам когато чета книга.. Сякаш се потапям в света и. А за филми и музика почти винаги, особено когато са в синхрон с чувствата ми..
Не се разбирам понякога.. А иначе дали слушам музика докато чета.. почти винаги, освен когато няма ток.
Ох, любимите ми книги: Хари Потър (цялата поредица съм я чела няколко пъти и не ми омръзва.. даже скоро мисля пак да я подхвана... говори се за толкова много неща от живота.); Брулени Хълмове и Джейн Еър на сестрите Бронте; Дядо Горио на Балзак; Бел Ами на Мопасан; Железният светилник четирилогията; Под игото; поезията на Смирненски, Ботев, Далчев и т.н Особено на Далчев поезията му ми се е струвала някаква.. меланхолично-депресивна и това много ме привлича. Сега чета някакви чиклити, има доста добри попадения, ама другите са безумно глупави.. или аз просто нямам нерви да ги дочета (ако са банални или опростени откъм сюжет)..
А, на Стивън Кинг ми допаднаха повестта Способен ученик и романа Бягащият човек (въпреки че в момента не си я спомням много. Четох я отдавна, но знам, че ми е направила голямо впечатление.) Има и още много добри книги, но не се сещам сега.
Иначе сега нямам време за книги, понеже откакто съм студентка, е хаос в тиквата ми и организацията ми. Случва се.