.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1524

Hybrid View

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Xoxi, тая пък сцена, където той написва 'Теса' навсякъде ми се стори най-тъпа Липсваше всякаква магия. Ама абсолютно. Той я оставя - шокиран е, окей. И решава да компенсира като я 'прави известна' чрез написването на името и навсякъде в града. Е, тъпо ми се стори.

Иначе за Кинг съм съгласна. Единствено екранизацията на 1408 и разбира се, Secret window, secret garden с Джони Деп са страхотни. Особено последния, препоръчвам го горещо.

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Xoxi, тая пък сцена, където той написва 'Теса' навсякъде ми се стори най-тъпа Липсваше всякаква магия. Ама абсолютно. Той я оставя - шокиран е, окей. И решава да компенсира като я 'прави известна' чрез написването на името и навсякъде в града. Е, тъпо ми се стори.
    Самата мечта и изпълнението бяха тъпи, да. Но просто ми хареса самата идея на този момент. Той знае, че тя е болна и видно има проблеми с приемането на болестта. Точно в онзи момент в банята тя искаше да се скрие от него, но въпреки това той я видя и се вкамени, буквално. Точно този момент го почувствах най-истински. Не я беше търсил и не беше ходил при нея, докато беше тя в болницата, може би от страх да не се сблъска с нова толкова ясна проява на болестта. Въпреки това обаче се беше постарал да я направи щастлива, спомняйки си за нещата, които му е споделила и опитвайки се да изпълни желанието й. Неговият жест го приемам като извинение за страха му, за слабостта която прояви.
    А драскането из целия град наистина е тъпо.

Цитирай Първоначално написано от CoNviCt
    Как можеш да спреш, когато ти остават 5 страници?
    Чета предимно вечер преди да заспя. 1 страница да ми остава, ако ми се доспи прекалено много, пак съм в състояние да я оставя за следващия път.
    И спря да се върти за миг земята..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си