.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1524

Hybrid View

препоръчайте ми някоя книга, която да е за нещо по истински случай или как да го кажа да е за нещо истинско.Много обичам измишльотини ама сега искам малко да си обогатя общата култура.Чакам идеи

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Тая тема е golden mine. Къде се е крила досега, че не съм я нападнала още?

Цитирай Първоначално написано от NJ Виж мнението
    препоръчайте ми някоя книга, която да е за нещо по истински случай или как да го кажа да е за нещо истинско.Много обичам измишльотини ама сега искам малко да си обогатя общата култура.Чакам идеи
    Ама историческа книга ли искаш, че да си обогатиш общата култура или...?

В момента чета "Историкът" на Елизабет Костова. Интересна книга е, макар да ми е малко объркана с тези писма, падащи от сам и там. Губя се понякога по линията на сюжета, защото вече забравям кой разправя и какво се случва. Но възнамерявам след това да прочета и другата книга на Костова - "Крадецът на лебеди".
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Ами историческа в смисъл с имена и години чак не, но нещо такова не знам и аз как да го обясня

П.П Иначе да се похваля започнах "451 по Фаренхайт", много ми харесва вече съм на половината, а вчера я започнах.

Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от NJ Виж мнението
    Биографията на Едит Пиаф. Книгата е дебела, но се чете на един дъх. Няма да съжалиш.

Цитирай Първоначално написано от Laana Виж мнението
    Някой чел ли е ''Възпитание на чувствата'' на Флобер.
    Хубава ли ?
    Не съм чела тази, но вчера довърших "Мадам Бовари", която също е на Флобер и не съм очарована. Прекално описателен е на места, героите бяха много едностранчиви. По принцип "Мадам Бовари" и "Възпитание на чувствата" му се водят двете най-добри книги. След прочита на първата едва ли скоро пак ще подхвана Флобер. Дано съм ти помогнала до някъде.
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си