- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Тяло от книги. Не от клетки.
препоръчайте ми някоя книга, която да е за нещо по истински случай или как да го кажа да е за нещо истинско.Много обичам измишльотини ама сега искам малко да си обогатя общата култура.Чакам идеи
Тая тема е golden mine. Къде се е крила досега, че не съм я нападнала още?
Ама историческа книга ли искаш, че да си обогатиш общата култура или...?
В момента чета "Историкът" на Елизабет Костова. Интересна книга е, макар да ми е малко объркана с тези писма, падащи от сам и там. Губя се понякога по линията на сюжета, защото вече забравям кой разправя и какво се случва. Но възнамерявам след това да прочета и другата книга на Костова - "Крадецът на лебеди".
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Ами историческа в смисъл с имена и години чак не, но нещо такова не знам и аз как да го обясня
П.П Иначе да се похваля започнах "451 по Фаренхайт", много ми харесва вече съм на половината, а вчера я започнах.
Биографията на Едит Пиаф. Книгата е дебела, но се чете на един дъх. Няма да съжалиш.
Не съм чела тази, но вчера довърших "Мадам Бовари", която също е на Флобер и не съм очарована. Прекално описателен е на места, героите бяха много едностранчиви. По принцип "Мадам Бовари" и "Възпитание на чувствата" му се водят двете най-добри книги. След прочита на първата едва ли скоро пак ще подхвана Флобер. Дано съм ти помогнала до някъде.![]()
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.