Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
Eat, pray and love една приятелка си я купи. Как е? Хубава ли е? Екранизацията с Джулия Робъртс на мен особено ми допадна, защото и аз искам нещо подобно - да избягам някъде, без тревоги, да ям на корем, пък накрая и някакъв секси мъж да ме вземе Да медитирам на спокойствие върху бамбукови дръвца. Ха-ха.

'Шоколад' за какво се разказва?
прекрасна книга е. и аз гледах първо екранизацията, която ме грабна, макар Робъртс да не ми е любима (все ми прилича на кон в лицето :Д). книгата е доста добре написана, самите детайли са аргх <3 обожавам как е разделена на 3 части с по 36 глави (които носят една символика в себе си, която тя в началото обяснява).
"Шоколад" на Джоан Харис, хм.. разказва се за една майка и детето и - две много луди, буйни и жадни за свобода глави. местят се в едно малко, консервативно градче и отварят сладкарница. не са приети от местните, църквата и въобще обществото хич не одобряват техните маниери, начин на живот и тн ;д кулминацията е като идват една трупа цигани с лодките си, абе да не разказвам всичко :Д на мен много ми хареса книгата, увлекателна е, стилово ми харесва как е написана, а описанията на шоколада и всичките сладки работи, мм :Д