Сдобила съм се с няколко нови книжки. "Обичай ме, ако смееш" и "Ало, любов, къде си", които са от колекцията на Cosmopolitan. Хвърлих им едно око и ми се сториха леки, и интересни за четене.
У-р-а! Виждате ли най-добрата ми приятелка Рейчъл (с нейния тексаски мозък) има страхотна атомно - химична теория за мъжете. Те или са: а) превъзбудени йони, тоест свързват се с друг атом (замайват ви главата), освобождават свободния си електрон (правят секс с вас) и си тръгват напълно заредени; б) благородни газове, тоест не се свързват с никого; или в) ковалентни атоми, които се свързват трайно с друг атом (влюбват се във вас), обменят електрони и създават съвършено стабилна връзка. Идеалният мъж! Идеалната връзка! Дотук чудесен напредък.
Цитат от: "Ало, любов, къде си".
Иначе сдобих се още с третата част на Игрите на глада, като след няколко дена ще й дойде реда. Още: "Тайната на имението" на Агата Кристи. Иначе съм си направила един кратичък списък с книги, които искам да прочета. Сред тях е и "Баскервилското куче" и "Граф Монте Кристо".