.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1524

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Че тия неща на космополитън заслужават ли да бъдат наречени книги? Ако ти се чете нещо с много секс, бая любовни романи с развитие в 17-18 век са ми минали през ръцете Далеч по-стабилно е от тия модернистични истории.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Че тия неща на космополитън заслужават ли да бъдат наречени книги? Ако ти се чете нещо с много секс, бая любовни романи с развитие в 17-18 век са ми минали през ръцете Далеч по-стабилно е от тия модернистични истории.
    Всеки с вкуса и мнението си.
    Аз предпочитам да ги наричам такива и те са си такива, според моите възгледи. А конкретно в двете книжки няма такива секс - сцени, с които се изказа в мнението си. Иначе периодично си прочитам подобни произведения, действат ми като успокоително, защото именно са ми леки за четене. Отпочивам си за момент и после си продължавам с нещата.

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Препоръчай ми някакви такива, че си падам леко мания на тая тема (куртизанки главно, хаха) и се чудя какво още не ми е минало през ръцете...
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Я сподели няколко заглавия

Някой чел ли е "Заеко бягай" ? Споделете мнения...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от NJ Виж мнението
    Я сподели няколко заглавия
    Трябва да се разровя из сайтовете, за да проверя точните заглавия, но на първо четене се сещам за "Синеокият варварин".

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си