.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1524

Hybrid View

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Ооох, тъкмо Мураками обсъждаме вече толкова страници. Моля те, сподели впечатленията си от Norwegian Wood. Аз съм чела Kafka on the shore и останах очарована, но се нуждая от някого с когото мога да дискутирам пъзела. Вкъщи ме чака и 1Q84, но в момента нямам никакво време и май така ще си остане до края на май месец.

Аз имам регистрация в goodreads. DisappointedDreamer е.

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Ооох, тъкмо Мураками обсъждаме вече толкова страници. Моля те, сподели впечатленията си от Norwegian Wood. Аз съм чела Kafka on the shore и останах очарована, но се нуждая от някого с когото мога да дискутирам пъзела. Вкъщи ме чака и 1Q84, но в момента нямам никакво време и май така ще си остане до края на май месец.

Аз имам регистрация в goodreads. DisappointedDreamer е.
    Да, видях, че Мураками има почитатели тук. Разбира се, ще споделя впечатленията си от книгата като навляза в историята; засега съм още в самото начало. Иначе аз много искам да прочета и "Кафка на плажа", въпреки че разбрах, че е страшно объркваща.
    Ако нямаш нищо против, ще те добавя (аз съм lastkissgoodbye там). Ще ми е интересно да видя какви книги четеш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си