.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1524

Hybrid View

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Дааам! Ами, имам свободно време, тъй, че

Ще помоля един приятел да я потърси.

Иначе, малко цитати:

"Когато е на седемнайсет, човек знае всичко. На двадесет и седем, ако все още знае всичко, значи все още е на седемнайсет. 

"

"Добротата и интелигентността са достойнства на старостта. Да си жесток и лекомислен е далеч по-вълнуващо, когато си двайсетгодишен. "

Малко съм разочарована от книгата. Очаквах, че ще има история, а такава нямаше. Въпреки това, книгата е написана страшно увлекателно, бъка от готини цитати и интересни хора/спомени. В момента съм в къщата, в която майка ми е израснала и прадядо ми е построил и няма по-хубаво място, на което можех да я прочета. Върна ме към всички хубави и не толкова хубави спомени, натъжи ме, но ми и отвори очите.

Хубавите неща са хубави, защото не траят дълго.

Мдам, мдам.

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Хубавите неща са хубави, защото не траят дълго.
    А какво става с хубавите неща, когато продължат прекалено дълго?

Отдавна не съм писала, но нямах никакво време да чета. Най-сетне свършихме училище. Трябва да добавя списъкът с книгите от училище към моя списък, а хич не ми се иска. Очаквам да бъде покъртително скучно лято (откъм четене), понеже книгите от училище не са малко и няма да имам време да чета други неща. Много ме е яд на този списък, чудя се дали изобщо да го чета.
    Та както и да е. Оставих "То", започнах "Пътеводител на Галактическия стопаджия". И аз не знам какво точно очаквах, но съм разочарована. Голяма скука. Нямам търпение да я свърша и да чета нещо друго ("То" или "Нощ в Лисабон", Мураками ще чака да си освободя напълно съзнанието от каквото и да било друго).
    Та относно разочарованието ми:
    Не мога да се отърся от усещането, че Дъглас Адамс се престарава (с всичко).Искрено се надявам, че просто поради една или друга причина не съм била в състояние да се потопя в света на книгата и оттам всичко ми звучи много фалшиво, префърцунено и... не мога да намеря точната дума. В главата ми се забива образът на малко човече (смисълът на книгата), държащо огромна парцалена кукла пред себе си (всичко останало). Как искам проблемът да е в мен...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си