В момента чета "Гробище за домашни любимци" и е страхотна. <3 Наскоро разбрах, че близо до училището ми има антикварен магазин, който продавачът от Хеликон ми препоръча. Чудя се дали да отскоча... никога не съм влизала в такъв, но ми е супер любопитно и нищо чудно утре да се отбия. След тази книга мисля да продължа със Стивън Кинг. Осъзнах, че доста лесно се чете, а относно "Крадецът на книги" аз също съм й хвърлила око и се надявам скоро и за нея да намеря време.
А за Джон Грийн- прочетох всички книги, които са преведени. Не смятам, че са лоши, по-скоро са по-леки, но докато буквално бях зарината с училище, ми се четеше нещо такова- леко и не толкова отвличащо вниманието. От всичките му книги - най-много се смях (дори понякога с глас) на "Множество Катрини" , "Хартиени градове" също е хубава- сюжетът не е толкова заплетен, но ако успееш да вникнеш между редовете, има доста какво да се научи.
Взех си на Джорд Оруел "Ферма за животни" и се чудя кога да я почвам- прочетох "1984" и ми беше доста интересна, но засега смятам да се придържам известно време към С.Кинг.
Последно редактирано от Barbie47 : 06-09-2014 на 18:47