Здравейте, може би имам проблем с бившата ми. Май все още имам чувства към нея... Да го кажа на кратко - (може би) сърцето ми още тупти за нея, но разума ми ми говори друго. А сега по на широко.
Ние сме от един клас. Може би и заради това имам все още някакви чувства към нея. Виждам я как през часовете ме гледа с един поглед, един доста познат поглед, който може би означава, че и тя има чувства все още към мен. Да спомена, че и аз я гледам доста честитчко и често погледите ни се пресичат. Понякога тя се закача с мен, понякога аз с нея. Все едно и двамата имаме някакви чувства. Сега нещо тези 2 дена ми се "сърди", което ме навежда на мисълта, че може би и тя има чувства като мен, но и тя не иска да се получава нищо отново. Още отначало когато тръгнахме общите ни приятели казваха, тя е различна и не е такава каквато изглежда, че тя не е за мен, аз разбира се не ги послушах, въпреки че доста хора ми го казаха. Накрая те се оказаха прави и разбрах грешките си. Накрая разбрах каква е била и какво е правила. Някои неща разбрах и от нейни приятелки след като те разбраха що за човек съм. Та проблема е, че ако отново тръгнем заедно ще се почне да се говори, отново. A аз не съм готов отново да издържа на това... Та въпросът ми е вие какво бихте направили в тази ситуация, да тръгнем ли отново или не е редно? Дайте някакъв съвет, защото ще се побъркам... Ще се радвам да чуя вашите съвети и критика. Благодаря ви