Цитирай Първоначално написано от li0n Виж мнението
А ти не се ли сети дори и за момент, че това, за което те е излъгала.. е, може би не и се е говорело, може би я е било срам от това, което е правила преди? И да, наистина има значение за какво те е излъгала.
Ако момичето те е обичало и го е показвало, не виждам защо не си преглътнал това, че те е излъгала.
А колкото до най-добрата приятелка - да ти кажа не е най-приятното нещо, от личен опит ти казвам.
Трябвало е наистина да поограничиш контактите си с нея.
Ако мислиш, че ще излезе нещо от тази връзка - впускай се, тя очевидно има чувства.
Но лично аз при бивш не бих се върнала.
Първо реши наистина ли искаш да си с нея, не да сте заедно седмица и пак да се разделите защото ти е омръзнала.
Може и да си права, не съм се замислял до сега, че можело и да е било срам и затова да ме е излъгала. А по точно лъжите бяха за живота и преди да ме срещне, с кого е излизала, с кого е била приятелка и др...

За лъжата (тази, която говорим) НИКОГА не съм и правил проблеми нито съм и казвал нещо. Наистина обичала ме е, както и аз нея. Не сме скъсали заради това.

Най-добрата приятелка, искаше да и правя пълен игнор, да не я поглеждам, говоря или каквото и да е било (само да отбележа, че още преди да се тръгна с това момиче, сядаме заедно с моята приятелка, но това не означава, че не съм сядал и при момичето с което ходя, при това доста често).

А ако се питате защо скъсахме, ще ви кажа.