Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
Зависи какви са ти били отношенията с тази Б. Имала съм гадже, с когото така и не станахме сериозни заради най-добрата му приятелка. Е, то не бяха лигавщини, не беше чудо. Целувки по бузката, седене в скута му, лигавене да и закопчава сутиена в тоалетната на училището, защото се бил разкопчал, пък му се мяташе на врата да я носи... Е, не, на човек му писва за отрицателно време. Ако си игнорирал приятелката си заради другото момиче, нищо чудно да е имала право да се ядосва. От всички момичета ли ревнува така или само от Б? Това може да ти даде отговори на тема дали си се държал прекалено интимно с Б.

Що се отнася до криенето на неща от миналото...въобще не ти е длъжна. Въпросът е да не крие неща сега. Това е много глупав аргумент за сръдни. Със сегашния ми приятел си знаем най-общо миналото (възможно най-отгоре) и не знам почти нищо за бившите му, какви са били, как са изглеждали. Не ме и интересува. Би следвало и теб да не те интересува.
Отношенията ми с Б са били чисто приятелски, прегръщали сме се, но не е кой знае колко много. А за целувки ме е целувала само един път по бузата. Не мисля, че това е проблема. Никога не съм я игнорирал приятел, приятелка, каквото и да е... И да ревнуваше само от нея. А да не говорим, че и тя се хвърляше по вратовете на някои други момчета от класа.

Не съм се сърдил за това и не съм и правил проблеми за миналото. И според мен има малко разлика между криене и лъжа в това отношение.