.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Тичане

Тичане

Здравейте, на 15 съм висок съм 165 и тежа 72 кг ходя на фитнес почти всеки ден и реших да тичам за да сваля няколко килограма.Но не знам как да тичам всеки ден или през ден и г/д какво разстояние ако може някой който разбира повече да ми обясни.

Голям фен Аватара на Mladenoff
    След всяка тренировка в залата, скачаш на пътеката и бягаш 20-30 минути крос

Мега фен Аватара на SurfSky
    Като се постопли малко времето отивай в парка да бягаш , по приятно е .... Иначе сутрин на гладно се сваля най-много.

Голям фен Аватара на maistorluk
    Да ама и глада след това е най-голям.. Тва можеш да го правиш ако издържаш на глад. Иначе 2 часа преди и след кардио(даже и повече)недей приема въглехидрати, за да може тялото да гори от мазнинките. Също бях гледал един клип в който пича казваше че кардио тренировката му е вървене всеки ден(+ фитнес го прави това)сутрин на гладно. Така не горял мускули защото вървенето не било с висок интензитет и се горяли само мазнини. Колко е вярно не знам.
    Summer slam!!!! The biggest summer event!!!

Macklemore
    Guest
    Ако имаш желание, ходи на стадион. Една обиколка е 400 метра. Според твоята издържливост първо започни с 5 обиколки и после увеличанай. Ако ходиш на фитнес нещо чудно до можеш да бягаш 2 километра. Аз лично предпочитам на правата да бягам на макс, а на виража ходене. И така след 5, 6 обиколки се уморяваш, но е много качествена тренировка и също е за издържливост. Обаче ако следваш второто, ти предлагам да започнеш с 2 или 3.

Супер фен Аватара на firstdiesel
    Град
    село Горно надолнище
    Цитирай Първоначално написано от SurfSky Виж мнението
    Като се постопли малко времето отивай в парка да бягаш , по приятно е .... Иначе сутрин на гладно се сваля най-много.
    най-много мускулна маса
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от firstdiesel Виж мнението
    най-много мускулна маса
    Споко ,той автора няма налична такава Нека си тича

Ходя на фитнес от 9 месеца спазвам хранителен режим и имам мускулна маса и искам само да изчистя мазнините а не да изгоря ММ

Супер фен Аватара на firstdiesel
    Град
    село Горно надолнище
    уау за 9 месеца сигурно си качил 20 кила, 15 от които мускулна маса и 5 мазнини ....

на такива години никво чистене, сега си имаш естествен зоб във вените сега е времето да градиш физика, ша чистиш след 20 ... е ся не казвам да ядеш само варени картофи с хляб ... но заеби свалянето
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Голям фен Аватара на chushkopek
    Започни редувайки ходене и тичане, разстояние не гледай за сега а тичай докато вече не можеш да поддържаш същото темпо и правилно дишане. Тогава ходиш г/д 2 пъти повече отколкото си тичал и после пак. Постепенно намалявай ходенето и увеличавай тичането.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си