.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: HELP ;((

Hybrid View

Град
    Bulgaria

HELP ;((

Проблема е следния ...адски съм нерешителен (везни съм )принципно нямам особени проблеми с разговорите с момичета но преди 1 месец приключих една по сериозно свалка (неуспешна за жалост) и сега на хоризонта се появи нова звезда обаче не мога да се престраша да и пиша да се запознаем ;( дайте идея как да почна ...имам я само като фр в ФБ .... Мерси предварително

Започни с "Здравей" например или нещо подобно

Град
    Bulgaria
    Очевидното и аз го знам ... питам след това.... не върви да кажеш "как е кво става" на непознат нали .... а това искаш ли да се запознаем ми звучи някак тъпо (или да го използвам ? )

Използвай го

Град
    Bulgaria
    Ония горе ме мрази ...престраших се най-накрая .... писах 1 здравей и тя реши да излезе ;/

Изчакай докато ти отговори и започни да разговаряш с нея (разпитай я ) ...

Град
    софия
    Не че си нерешителен ами си страхлив да не вземе да те отреже.Напиши и че си видял че е много красива и си решил да се запознаете пък ако те отреже не вярвам да ти е толкова гадно за момиче което не познаваш :Д късмет

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Цитирай Първоначално написано от AdRiAnNn Виж мнението
    Не че си нерешителен ами си страхлив да не вземе да те отреже.Напиши и че си видял че е много красива и си решил да се запознаете пък ако те отреже не вярвам да ти е толкова гадно за момиче което не познаваш :Д късмет
    +
    Schhh! Hear the silence...

Град
    Bulgaria
    за страха не знам може ... а за другото принципно не смятам че ми пука ама винаги ме избива на агресия

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Нито ще е първата,която ще те отреже,нито ще е последната.Каквото стане.Пробвай се,без да го мислиш излишно.
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от GLaDOS Виж мнението
    Нито ще е първата,която ще те отреже,нито ще е последната.Каквото стане.Пробвай се,без да го мислиш излишно.
    Така е.

По-скоро я заговори във връзка с някоя песен, която е качила на стената си или нещо подобно, а не постното "здрасти".
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    По-скоро я заговори във връзка с някоя песен, която е качила на стената си или нещо подобно, а не постното "здрасти".
    Съгласна. И не казвай "Искаш ли да се запознаем"...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Никой не харесва нерешителни и неуверени момчета. Я малко повече самочувствие. Не се оправдавай, че си везни... то по тая логика всички мъже везни сами трябваше да си умират.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Действай просто.
    Един неуспешен опит не трябва да те спира да действаш, а да те мотивира да пробваш и да не се отказваш. Да следваш мечтите си.

Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Действай просто.
    Един неуспешен опит не трябва да те спира да действаш, а да те мотивира да пробваш и да не се отказваш. Да следваш мечтите си.
    това ми хареса

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си