1.Имаш ли тръпка към някого в момента? да
2.Някога бил/а ли си влюбен/а? Може би.
3.Най-дългата ти връзка? Сегашната ми, 2ри месец.
4.Някога променял/а ли си се заради някой? Не.
5.Какви са отношенията ти с последното ти гадже? С всички бивши поддържам приятелски отношения, освен с един.
6.Някога изневерявали ли са ти? И да са, не съм разбрала.
7.А ти изневерявал/а ли си? Аз не приемам като изневяра това, което съм правила, но според повечето е.
8.Би ли излязъл/а, с някой, който е известен с това, че изневерява? Да.
9.Най-важното в една връзка е..? Доверието
10.Сериозна връзка или кратки забивки? Зависи. В момента сериозна връзка.
11.Вярваш ли в даването на почивки по време на връзка? Не.
12.Съжаляваш ли за нещо, свързано с предишна връзка? Не.
13.На каква възраст хората трябва да започнат да правят секс? От 15 до 18 някъде... от къде да знам, май няма как да е валидно това за всички.
14.Вярваш ли в израза „възрастта е само цифра“? Не. До човек е.
15.Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Не.
16.Вярваш ли в любовта по интернет? Няма нещо като любов по интернет. Това е илюзия.
17.А в любовта от разстояние? Не.
18.В момента имаш ли връзка? Да.
19.Мислиш ли, че хора, които са били гаджета могат да останат приятели след това? Да, вярвам.
20.Би ли скъсал/а с някого защото родителите ти не го/я харесват? Не, не бих.
21.Колко връзки си имал/а? Труден въпрос... ако трябва да съм честна .. официално май само настоящата.. преди не съм се чувствала обвързана.. изобщо.
22.Мислиш ли, че любовта може да продължи завинаги? Зависи от хората, от чувствата. Любовта може и да може, ама връзката не.
23.Ако можеше да се върнеш назад към времето, когато започна да ходиш по срещи, какъв съвет би си дал/а? Повече самоувереност.
24.Какво първо ти прави впечатление у другия човек? Дали ме гледа в очите, когато ми говори.
25.Какво мислиш, за татуировките с името на гадже? Не бих направила тази глупост.
26.Можеш ли да имаш връзка без секс? Не!!!
27.Девствен/а ли си? Не.
28.Кое е по-важно: външност или характер? Всичко е съвкупност.
29.Получавал/а ли си валентинка някога? да
30.Каква е представата ти за перфектната среща? Кафе и разходка.
31.Кое е по-важно: гаджето или приятелите? Приятелите.
32.Попадал/а ли си във friend зоната? Не
33.Можеш ли да си представиш да излизаш с твой/я приятел/ка? Вече ме е страх да си помислям каквито и да е неща, защото Вселената решава, че иска да ми ги материализира.
34.Разбивал/а ли си нечие сърце? да
35.Ако си необвързан, защо мислиш, че това е така? -
36.Парите имат ли отношение във връзката и ако да какво? Понякога. Ако двамата имат драматична разлика във финансите.. кофти е.
37.Колко важно е за теб връзката ти да е официална (facebook, twitter) Връзката ми е официална, макар и да не е обявена във фейсбук.
38.Доминантен/на или пасивен/на си когато имаш връзка с някого? Равноправни сме.
39.Семейството или гаджето? Приятелите.
40.Изневярата за теб е …? Нещо, което се случва понякога, никого не упреквам.
41.Мислиш ли, че Свети Валентин е надценен напоследък? да
43.Какво е мнението ти за отворените връзки? Не виждам лошо.