1.Имаш ли тръпка към някого в момента? Да.
2.Някога бил/а ли си влюбен/а?Да.
3.Най-дългата ти връзка? Сегашната ми връзка е най-дълга,2 години и 3 месеца.
4.Някога променял/а ли си се заради някой? Може би цялостно се промених и то от самосебеси,откакто съм с това момче.
5.Какви са отношенията ти с последното ти гадже? Приятелски.
6.Някога изневерявали ли са ти? За съжаление,да и много боли..
7.А ти изневерявал/а ли си? На кой,няма значение,но да.
8.Би ли излязъл/а, с някой, който е известен с това, че изневерява? По принцип гледам да нямам нищо общо с "бройкачи",но често попадах на тях преди.
9.Най-важното в една връзка е..? Доверието,подкрепата,уваже нието и естествено любовта между двама души.
10.Сериозна връзка или кратки забивки? Сериозна връзка.
11.Вярваш ли в даването на почивки по време на връзка? Отчасти помага,но понякога отдалечава.
12.Съжаляваш ли за нещо, свързано с предишна връзка? Не мисля.Не са били кой знае какво.
13.На каква възраст хората трябва да започнат да правят секс? Няма възраст,когато го искаш и най-вече се чувстваш готов/а,тогава.
14.Вярваш ли в израза „възрастта е само цифра“? Както в повечето теми тук съм казвала,едно е да си на 13 и да ходиш с 19,20 годишен,съвсем друго е да си на 25 и да си с 40 годишен.
15.Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Да,точно това ми се случи и продължава вече доста дълго време .
16.Вярваш ли в любовта по интернет? Щом някои хора така са я намерили и до ден днешен са заедно,може би мога да повярвам.
17.А в любовта от разстояние? Зависи от хората,но я има и понякога може да бъде много по-силна.
18.В момента имаш ли връзка? Да.
19.Мислиш ли, че хора, които са били гаджета могат да останат приятели след това? Естествено,има много такива "бивши" двойки.
20.Би ли скъсал/а с някого защото родителите ти не го/я харесват? Не,избора си е изцяло мой.
21.Колко връзки си имал/а? Преди сегашната ми,5-6,но кратки.
22.Мислиш ли, че любовта може да продължи завинаги? Според мен няма вечна любов..
23.Ако можеше да се върнеш назад към времето, когато започна да ходиш по срещи, какъв съвет би си дал/а? Не се влюбвай толкова лесно. Но за какво ми е този съвет,била съм малка,нормално е било :Д
24.Какво първо ти прави впечатление у другия човек? Като за начало външността,почти всеки гледа първо това,но то не е от толкова голямо значение.. Може да е най-красивия,а в други отношения да е пълна 0.. След това се заглеждам в характера,обноските..
25.Какво мислиш, за татуировките с името на гадже? Докато не съм убедена,че с този човек няма да прекарам живота си,няма да направя такава глупост,ако ще и 10 години да сме заедно.
26.Можеш ли да имаш връзка без секс? Отначало не е проблем,но секса е един от важните фактори в една връзка.Мен лично не ме устройва такава.
27.Девствен/а ли си? Не.
28.Кое е по-важно: външност или характер? Както по-отгоре казах,външността е на пръв поглед.. характера е по-важен Но за предпочитане и двете да са на ниво.
29.Получавал/а ли си валентинка някога? Не си спомням,но май да.
30.Каква е представата ти за перфектната среща? Всяка среща е перфектна,когато 2-ма души се обичат.Независимо къде,но все пак .. вечеря в ресторант,както си му е реда ;д
31.Кое е по-важно: гаджето или приятелите? И двете са важни,но винаги едното надминава другото.
32.Попадал/а ли си във friend зоната? Ъъ.. смисъл?
33.Можеш ли да си представиш да излизаш с твой/я приятел/ка? Ако имаш предвид връзка.. лично аз не си се представям с моите приятели,но всичко е възможно,никога не знаеш какво ще ти се случи един ден.
34.Разбивал/а ли си нечие сърце? Да и съжалявам за това.
35.Ако си необвързан, защо мислиш, че това е така? ---------
36.Парите имат ли отношение във връзката и ако да какво? Зависи.
37.Колко важно е за теб връзката ти да е официална (facebook, twitter) Ами не особено,но все пак предпочитам.
38.Доминантен/на или пасивен/на си когато имаш връзка с някого? Хубаво е и двете страни да сме по малко и от двете.Ние сме така ;д.
39.Семейството или гаджето? Семейството винаги е на 1-во място.
40.Изневярата за теб е …? Нещо отвратително,което е хубаво да не се случва на никой!
41.Мислиш ли, че Свети Валентин е надценен напоследък? Може би да.
43.Какво е мнението ти за отворените връзки? Въпрос на избор.