1.Имаш ли тръпка към някого в момента? Да
2.Някога бил/а ли си влюбен/а? Да, сега
3.Най-дългата ти връзка? Сегашната - година и три месеца
4.Някога променял/а ли си се заради някой? Да, заради приятелки и заради момче
5.Какви са отношенията ти с последното ти гадже? Беше отдавна, бях малка и не изпитвах кой знае какво.. не си и говорим сега
6.Някога изневерявали ли са ти? Аз до колкото знам НЕ
7.А ти изневерявал/а ли си? Не и никога не бих го направила
8.Би ли излязъл/а, с някой, който е известен с това, че изневерява? Да бих
9.Най-важното в една връзка е..? Да има любов
10.Сериозна връзка или кратки забивки? Сериозна
11.Вярваш ли в даването на почивки по време на връзка? Не, почиваш си когато ти е омръзнало от някога. Когато обичаш не ти омръзва просто ей така
12.Съжаляваш ли за нещо, свързано с предишна връзка? не
13.На каква възраст хората трябва да започнат да правят секс? няма определена възраст, когато си готов тогава на мен не ми трябваше дълго време да разбера, че той е правилния човек
14.Вярваш ли в израза „възрастта е само цифра“? Да, няма значение на колко си години и каква е разликата помежду ви.
15.Вярваш ли в любовта от пръв поглед? да
16.Вярваш ли в любовта по интернет? Имам познати,които така са се запознали.Сега са щастливи заедно и имат бебенце
17.А в любовта от разстояние? вярвам, че съществува
18.В момента имаш ли връзка? да
19.Мислиш ли, че хора, които са били гаджета могат да останат приятели след това? да
20.Би ли скъсал/а с някого защото родителите ти не го/я харесват? не, щом аз го харесвам никой не може да ме накара да се разделя с него
21.Колко връзки си имал/а? Две (ако мога да нарека първата връзка )
22.Мислиш ли, че любовта може да продължи завинаги? ДА
23.Ако можеше да се върнеш назад към времето, когато започна да ходиш по срещи, какъв съвет би си дал/а? Да се възползвам от всеки един красив момент
24.Какво първо ти прави впечатление у другия човек? държанието му към мен
25.Какво мислиш, за татуировките с името на гадже? сладко е, но не бих си направила
26.Можеш ли да имаш връзка без секс? Сериозна връзка - не. Едното върви с другото
27.Девствен/а ли си? не
28.Кое е по-важно: външност или характер? характер
29.Получавал/а ли си валентинка някога? да )
30.Каква е представата ти за перфектната среща? мм романтика. пълна програма от гаджето - изненада, рози, вечеря. Да ме заведе някъде из природата .. само двамата цяла нощ
31.Кое е по-важно: гаджето или приятелите? Гаджето. Аз съм го избирала вече пред всички други
32.Попадал/а ли си във friend зоната? Не
33.Можеш ли да си представиш да излизаш с твой/я приятел/ка? Да
34.Разбивал/а ли си нечие сърце? чак да разбия не
35.Ако си необвързан, защо мислиш, че това е така? била съм, защото не съм знаела какво искам
36.Парите имат ли отношение във връзката и ако да какво? парите нямат значение, приятно е когато с приятеля не си делите на мое и твое да купувате заедно един на друг, като семейство :р
37.Колко важно е за теб връзката ти да е официална (facebook, twitter) Трябва да е официална, не натрапчиво показна. Нямам фб така че не смятам обвързването там да е най-важното и все пак не трябва да се крие една връзка
38.Доминантен/на или пасивен/на си когато имаш връзка с някого? По често пасивна - патила съм си заради това
39.Семейството или гаджето? хмм когато си влюбен понякога избираш гаджето пред всичко
40.Изневярата за теб е …? предателство което не мога да преглътна
41.Мислиш ли, че Свети Валентин е надценен напоследък? харесвам този празник, защото съм невероятна романтичка.
43.Какво е мнението ти за отворените връзки? В никакъв случай!!