1.Имаш ли тръпка към някого в момента? Да.
2.Някога бил/а ли си влюбен/а? Да.
3.Най-дългата ти връзка? Сегашната ми
4.Някога променял/а ли си се заради някой? Само заради себе си.
5.Какви са отношенията ти с последното ти гадже? Никакви
6.Някога изневерявали ли са ти? Не
7.А ти изневерявал/а ли си? Не
8.Би ли излязъл/а, с някой, който е известен с това, че изневерява? Не
9.Най-важното в една връзка е..? Доверието, разговорите и търпението.
10.Сериозна връзка или кратки забивки? Сериозна връзка
11.Вярваш ли в даването на почивки по време на връзка? Не, за мен това е начин да кажа на другия "Омръзна ми, искам разнообразие" и по-скоро бих скъсала с човека, ако ми изръси нещо такова.
12.Съжаляваш ли за нещо, свързано с предишна връзка? Да, че я започнах :д
13.На каква възраст хората трябва да започнат да правят секс? Когато са готови психически, но е добре да са и физически готови.
14.Вярваш ли в израза „възрастта е само цифра“? Зависи за какво :д
15.Вярваш ли в любовта от пръв поглед? Да
16.Вярваш ли в любовта по интернет? Донякъде, ако се срещнат след това и се виждат, защо не?
17.А в любовта от разстояние? Да, може да е кофти, но аз лично бих издържала много на такава връзка.
18.В момента имаш ли връзка? Да
19.Мислиш ли, че хора, които са били гаджета могат да останат приятели след това? Зависи, но по-скоро не
20.Би ли скъсал/а с някого защото родителите ти не го/я харесват? Не
21.Колко връзки си имал/а? 2
22.Мислиш ли, че любовта може да продължи завинаги? В един момент тя става обич и уважение към другия.
23.Ако можеше да се върнеш назад към времето, когато започна да ходиш по срещи, какъв съвет би си дал/а? "Не се напрягай и се отпусни. Всичко ще мине добре"
24.Какво първо ти прави впечатление у другия човек? Държанието, вниманието, усмивката и погледа.
25.Какво мислиш, за татуировките с името на гадже? Не знам, може би съм скептична относно тях, защото не се знае какви ще са ви отношенията след 5-10-15 години примерно и дали ще сте заедно още.
26.Можеш ли да имаш връзка без секс? Да, но това е до едно време.
27.Девствен/а ли си? Да.
28.Кое е по-важно: външност или характер? Характер.
29.Получавал/а ли си валентинка някога? Не.
30.Каква е представата ти за перфектната среща? Пикник под звездите.
31.Кое е по-важно: гаджето или приятелите? Зависи.
32.Попадал/а ли си във friend зоната? Да
33.Можеш ли да си представиш да излизаш с твой/я приятел/ка? Да мога, но не значи, че ще го направя :д
34.Разбивал/а ли си нечие сърце? Не съм сигурна.
35.Ако си необвързан, защо мислиш, че това е така? -
36.Парите имат ли отношение във връзката и ако да какво? Не, нямат.
37.Колко важно е за теб връзката ти да е официална (facebook, twitter)? Не и не ми харесва.
38.Доминантен/на или пасивен/на си когато имаш връзка с някого? Предпочитам златната среда, но се случва да съм и в двете крайности.
39.Семейството или гаджето? Зависи.
40.Изневярата за теб е …? Нещо, което никога не бих направила.
41.Мислиш ли, че Свети Валентин е надценен напоследък? -
43.Какво е мнението ти за отворените връзки? Не ми харесват и не ги считам за връзки.