.
Резултати от 1 до 25 от общо 95

Тема: Анкета

Threaded View

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Цитирай Първоначално написано от s_E_x_Y_y_Y Виж мнението
    По повод Свети Валентин намерих тази анкета:

1.Имаш ли тръпка към някого в момента? нещо такова
    2.Някога бил/а ли си влюбен/а? да, била съм
    3.Най-дългата ти връзка? година и 4 месеца - сегашната ми
    4.Някога променял/а ли си се заради някой? сигурно, но не съзнателно...
    5.Какви са отношенията ти с последното ти гадже? никакви и дано си останат такива, хах
    6.Някога изневерявали ли са ти? не знам и не съм сигурна дали искам да знам
    7.А ти изневерявал/а ли си? да, за съжаление... нещо, което няма да се повтори никога повече
    8.Би ли излязъл/а, с някой, който е известен с това, че изневерява? ако е известен с това - едва ли бих, не знам не ми се е случвало
    9.Най-важното в една връзка е..? разбирателство, добра комуникация, доверие, вярност, постоянство и любов, привличане
    10.Сериозна връзка или кратки забивки? сериозна връзка, аз съм си по-моногамна личност, не са за мен тия неща с кратките забивки, въпреки, че ми се е случвало 2 пъти ;д
    11.Вярваш ли в даването на почивки по време на връзка? никога не съм, но наскоро ми се наложи, защото ми гръмнаха бушоните
    12.Съжаляваш ли за нещо, свързано с предишна връзка? да, донякъде
    13.На каква възраст хората трябва да започнат да правят секс? когато имат сексуална култура и са достатъчно развити физически и психически за подобни отношения
    14.Вярваш ли в израза „възрастта е само цифра“? да, след 20-те
    15.Вярваш ли в любовта от пръв поглед? не точно, въпреки, че ми се случи в 5 клас да се влюбя в анимационен герой от пръв поглед, хахах
    16.Вярваш ли в любовта по интернет? изцяло в интернет - не
    17.А в любовта от разстояние? имала съм, не знам дали бих имала отново такава
    18.В момента имаш ли връзка? да, имам
    19.Мислиш ли, че хора, които са били гаджета могат да останат приятели след това? да
    20.Би ли скъсал/а с някого защото родителите ти не го/я харесват? не
    21.Колко връзки си имал/а? тази ми е 4-тата... 5 са ако броим като съм била малка ;д
    22.Мислиш ли, че любовта може да продължи завинаги? иска ми се да вярвам в това и честно казано си мечтая да ми се случи
    23.Ако можеше да се върнеш назад към времето, когато започна да ходиш по срещи, какъв съвет би си дал/а? да съм по-уверена в себе си
    24.Какво първо ти прави впечатление у другия човек? всичко, най-вече поведението
    25.Какво мислиш, за татуировките с името на гадже? тъпотия
    26.Можеш ли да имаш връзка без секс? вече не, освен ако нещо не се наложи по здравословни причини, знам ли
    27.Девствен/а ли си? не
    28.Кое е по-важно: външност или характер? и двете, но повече характера
    29.Получавал/а ли си валентинка някога? нещо такова
    30.Каква е представата ти за перфектната среща? и двамата да си прекараме страхотно и запомнящо се. Не знам, но винаги в главата ми тази перфектна среща е вечер.
    31.Кое е по-важно: гаджето или приятелите? зависи според ситуацията, но по-скоро бих си зарязала гаджето, ако трябва да избирам, въпреки, че едва ли ще ми се наложи някога
    32.Попадал/а ли си във friend зоната? не знам как точно да го тълкувам това... ако харесвам някой и той да ме френзонне? не ми се е случвало
    33.Можеш ли да си представиш да излизаш с твой/я приятел/ка? да, г/д
    34.Разбивал/а ли си нечие сърце? да
    35.Ако си необвързан, защо мислиш, че това е така?
    36.Парите имат ли отношение във връзката и ако да какво? ми, имат някакво, дори и минимално
    37.Колко важно е за теб връзката ти да е официална (facebook, twitter) чак пък важно...
    38.Доминантен/на или пасивен/на си когато имаш връзка с някого? някъде посредата, някой път съм много пасивна обаче
    39.Семейството или гаджето? зависи колко сериозно ми е гаджето
    40.Изневярата за теб е …? нещо много скапано ;д
    41.Мислиш ли, че Свети Валентин е надценен напоследък? да
    43.Какво е мнението ти за отворените връзки? скапани са
    дъа
    Последно редактирано от horacio : 09-01-2013 на 23:26
    nigga stole my bike

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове