.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

fostata
    Guest
    оТрежа

а по темата: добре е да слушаш съветите на другите но добре е да слушаш малко и себе си , ако искаш излез с момчето и виж за какво става въпрос да си прецениш сама, по обяд в някое кафе едва ли ще се напие и ще ти се нахвърли няма от какво да те е страх , за добро извинение - винаги ще се усети че го мотаеш така че , ти можеш да си избереш точно как да излъжеш.Успех.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от fostata Виж мнението
    оТрежа

а по темата: добре е да слушаш съветите на другите но добре е да слушаш малко и себе си , ако искаш излез с момчето и виж за какво става въпрос да си прецениш сама, по обяд в някое кафе едва ли ще се напие и ще ти се нахвърли няма от какво да те е страх , за добро извинение - винаги ще се усети че го мотаеш така че , ти можеш да си избереш точно как да излъжеш.Успех.

СЪгласен сЪм! Може приятелката ти нещо да се бЪрка. Когато бях лАпе ме имаха за наркоман, защото странях от другите и бях цапнат в устата (фостатааааааааа). А аз тогава дори цигари не бях пушил. ВЪншния вид лЪже, а пЪрвото впечатление от напиването.... е, кой не се е накЪлвавал... Виж се с момчето, казвам аз.
    А ако все пак си прекалено голямо шубе и си решила да угаждаш на другите цял живот, ами тогава просто кажи на момчето - размислих, не искам вече да се видим. видях те как се направи на мотика и такива хора не ме кефят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си