.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Относно момичетата

Гледам всяко второ момиче се оплаква че няма светни момчета.Ходят по чалготеки пият,пушат и после се оплакват иди ги разбери

И носят ботуши.

Всеки си има вкус. Сега мислят, че е модерно да се пуши,да се пие. Правят се на много големи, но всъщност са смешни.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Не мисля, че фактът, че някой пуши или пие го прави автоматично лош/тъп човек.

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Не мисля, че фактът, че някой пуши или пие го прави автоматично лош/тъп човек.
    не съм казвал че са тъпи или нещо но когато търсят свястно момче мрънкат само.Точно свестните момчета не ходят по чалготеки или други скъпи заведения

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Свестни е много относително понятие.

Мега фен Аватара на xoxi
    Тази празна тема ми напомни за това:

Къде изчезнаха истинските мъже в България?
    "Истинските мъже не късат сaлфетки под ритмите на Галена в нощните клубовe. По това време те отдавна спят, защото на сутринта ги чакат далеч по-важни дела от твоите вафли в косите. Истинските мъже ги срещаш всеки божи ден, но не ги забелязваш, защото не карат кабриолети и не висят в лъскавите сладкарнички. Всъщност може и да не ги срещаш толкова често, защото истинските мъже излизат поне 3 часа преди ти още да си махнала гурлите от засъхналата си спирала. Не виждаш и парите им, защото те не са върху барабаните на оркестъра в кръчмата, в която ходиш всeки петък. Тeхните пари са в банката, на влог. Истински мъже има и ти ги срещаш всеки ден, но не ги забелязваш! А не ги забелязваш, защото те не искат да срещат теб!"

От всичко това, най-вярно е последното изречение. Според мен.
    И спря да се върти за миг земята..

Цитирай Първоначално написано от strafi Виж мнението
    не съм казвал че са тъпи или нещо но когато търсят свястно момче мрънкат само.Точно свестните момчета не ходят по чалготеки или други скъпи заведения
    Доста ограничени изказвания. Не слагай всички под общ знаменател.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Не всички хора са еднакви, има свестни и от двата пола. Не е хубаво да се обобщава така. И това, че някой пуши и пие не е критерий да се оценява дали си стойностен човек.
    Ако ти, авторе, не срещаш свестни.. явно проблема си е в теб.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си