- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Относно момичетата
Гледам всяко второ момиче се оплаква че няма светни момчета.Ходят по чалготеки пият,пушат и после се оплакват иди ги разбери
Всеки си има вкус. Сега мислят, че е модерно да се пуши,да се пие. Правят се на много големи, но всъщност са смешни.
Не мисля, че фактът, че някой пуши или пие го прави автоматично лош/тъп човек.
Свестни е много относително понятие.
Тази празна тема ми напомни за това:
Къде изчезнаха истинските мъже в България?
"Истинските мъже не късат сaлфетки под ритмите на Галена в нощните клубовe. По това време те отдавна спят, защото на сутринта ги чакат далеч по-важни дела от твоите вафли в косите. Истинските мъже ги срещаш всеки божи ден, но не ги забелязваш, защото не карат кабриолети и не висят в лъскавите сладкарнички. Всъщност може и да не ги срещаш толкова често, защото истинските мъже излизат поне 3 часа преди ти още да си махнала гурлите от засъхналата си спирала. Не виждаш и парите им, защото те не са върху барабаните на оркестъра в кръчмата, в която ходиш всeки петък. Тeхните пари са в банката, на влог. Истински мъже има и ти ги срещаш всеки ден, но не ги забелязваш! А не ги забелязваш, защото те не искат да срещат теб!"
От всичко това, най-вярно е последното изречение. Според мен.
И спря да се върти за миг земята..
Не всички хора са еднакви, има свестни и от двата пола. Не е хубаво да се обобщава така. И това, че някой пуши и пие не е критерий да се оценява дали си стойностен човек.
Ако ти, авторе, не срещаш свестни.. явно проблема си е в теб.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5