.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Симпатия към стара "любов"

Честно казано трудно ми беше да си озаглавя темата, понеже тогава любовта беше от страната на момичето към мен, но явно нещата се обръщат леко. Значи да започна с това, че тази случка става преди може би 6-7 години, когато даденото момиче имаше доста силни чувста, към мен, но аз тогава бях малък и "глупав". Иии така вчера се засякохме случайно( не сме се виждали може би 3-4 год, през това време и тя си имаше сериозен приятел и аз приятелка, както и да е това не е от кой знае какво значение) и си поговорихме леко и аз я питам кога ще пием кафе и тя ми отговори, когато ми пишеш. Викам си окей няма грижи и днес реших да и пиша, а тя ми отговори, че в момента и бил много объркан графика на работа и ще ми пише. Аз обаче съм си леко недоверчив на хората и и викам "много лесно ме отсвири", а тя ми отговори "не не е така ще ти пиша", та мислите ли може да се възвърнат някакви чувства след толкова време, и дали това не беше начин да ме "отпрати" или просто може наистина да е заета толкова. Може би леко глуповата тема за човек вече преминал тийн годините, но ме гложди отвътре.

моята тема е същата малко по-надолу е.
    "Старата любов ръжда не хваща!
    Всички сме чували, че старата любов ръжда не хваща. Аз не вярвам много много. Как може някого, когото си харесал и към когото си имал чувства преди 3-4 години (или повече), да са изчезнали и в настоящето да се възродят?
    На мене ми се случи точно това. Имам връзка от 1 година, не се чувствам самотна, даже никак.
    Обаче бившият ми ( от време на време се засичаме в една компания)... имаме добри отношения с него, винаги когато му се обадя ще ми помогне за каквото и да е, лафим си все едно никога не е имало нищо между нас, разказваме си за гаджета и за всичко. Докато един ден просто като гръм от ясно небе почувствах че изпитвам нещо към него ( след 3 години и половина?!) . Как става това? Не съм му казала , разбира се, мога да очаквам само секс от него. Но аз не искам това, аз не изнверявам, имам чудесна връзка и не бих го причинила за нищо на света на сегашното ми гадже. но как така и защо се появиха тези чувства към бившия ми?"

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Ама вие двамата се ставихте много добре май... Нямате нужда от помощ като гледам
    КЪм автора на ТАЗИ тема: След като тогава не ти е пукало, след като си имал сериозна приятелка, защо тогава би трЪгнал да се занимаваш с нея сега? Какво се промени? Сега си по-самотен? Наранен от предишна любов? Трябва ти компания и искаш да се вЪзползваш от нея, понеже те е харесвала и е "лесна плячка" ли? Не разбирам... Питаш дали могат да се вЪзродят чувства, не казваш, че ги има - НИЕ ОТ КЪДЕ ДА ЗНАЕМ?? От вас зависи.
    Ако искаш да я сваляш, не мисля, че аз сЪм човека, който трябва да ти каже как...

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Стоиш пред два избора: да съсипеш всичко с недоверието си или просто да изчакаш.
    Аз все пак си мисля, че щом ти е казала, че ще ти звънне - значи ще го направи. Не всички са свободни и могат по всяко време да ти пишат, нали се сещаш?

Не, че не ми е пукало за нея преди, просто лапешка работа беше тогава. А дали се чувствам самотен, ами не мислям просто като я срещнах сега и сякаш почуствах нещо към нея. Просто ми се иска да пробвам, а и тя в момента си няма приятел , както и аз също си нямам приятелка, и не не е "лесна плячка" както се изрази някой по-горе. И не не искам съвет как да я "свалям" отдавна съм го минал този период с питането за тези работи
    Последно редактирано от Niakoi_si : 02-16-2013 на 08:34

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    В такЪв случай, вЪпроса ти кЪм нас е...?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си