Какво ви е мнението за снимките на бившите гаджета по компютрите на приятелите ви ? Имали ли сте такъв случай как бихте реагирали ако видите нещо такова .Питам защото на тази тема съм прекалено тънко обидна (нямат значение причините).Сприятеля ми сме заедно от скоро.Преди около 3 месеца е прекратил 4 годишната си връзка с бившата приятелка.Много пъти е казвал,че отдавна е изстинал към нея, трябвало е по-рано да ме срещне мен и куп други само хубави неща ,които могат само да ме успокояват.Без да искам обаче докато той търсеше в телефона си да ми покаже едни снимки видях, нейна снимка и ми стана много неприятно ,защото не искам да живея в миналото на някого.Знам ,че това е много време ,че всеки има спомени и тн ,но защото по дяволите аз мога да си трия всичките спомени а някой друг не може??Та наскоро пак същата случка ,да ми избоде очите Скарахме се заради снимката на телефона ,той твърдеше ,че е изтрил от главната си папка всички неини снимки и че по погрешка тази е била забутана и не е преглеждан този албум отдавна .окей , видях че не съм права да му се сърдя ако е така и просто изяснихме въпроса .Дни след това виждам ,че на една папка на десктопа ,която ще ти избоде очите е пълна с техни снимки итака по между другото имаше и 3-4 най-много мои снимки Беше ми тежко като го видях .Знам ,че е грозно да ровиш така,но 100% бях сигурна,че не е изтрил спомените си а все още пази всичко.Мисля ,че не постъпвам детски , знам че някои от вас ще ме упрекнат сигурно ,но първият ми ме заряза точно заради такава "голяма негова 4 годишна любов" .Просто ми писна да съм лъгана,да съм утеха за някого едва ли не .Затова приемам това така навътре,а и съм такъв тип човек просто искам да съм единствена .Та след като видях и тези снимки малко промених отношението си , не е било ум ишлено просто бях наранена ,държах се малко студено и мисля ,че той се усети че съм видяла въпросната папка ,тоест бяха 2 папки и след това ги беше скрил ,което е още по-смешно,нарочно започнах да ровя ,беше ми смешно иинтересно защо ги е скрил или може би ги е изтрил.Но и този път не сгреших много ясно как ще изтрие скъпите спомени ,беше ги забутал и смкрил в други папки ..Е,много грозна постъпка,нищо не му казах обаче ,защото сме говорили на тази тема ,много ме е убеждавал ,че му давам много повече и че ме обича и тн ,но това ме озлобява понякога.Сега пак се присетих за това и се държа студено с него ,а той не знае какво става и само ме разпитва как може да се държа така,всичко е перфектно ,обичаме се ,а после аз променям държанието си ...просто ме нарани с това и за това го правя..та някакво мнение по еъпроса за какво според вас му е да си пази "скъпоценните снимки "