Ами и аз съм същата като теб, дразня се от такива неща , както и в момента се дразня от това че бившият ми ( според който , аз съм си му единствената и първа засега любов , но вече ме обича приятелски само ) ми говори за тези с които се занимава и излиза и целува и така нататък ... Тъпо е наистина от страна на приятеля ти , но както знаеш всеки иска да запази спомените си и след раздяла аз например също си направих такива папки , но просто ги изтрих , защото прелестта на миналото е че е минало и не искам като видя тези снимки да се сещам за неща , които не мога да върна . Всичко съм запечаттала в ума си , и хубавите , и лошите спомени , така че от снимки нямам нужда. За мен си права да се сърдиш, но явно той иска да си ги запази въпреки това , че е с теб . 4 години все пак не са малко , но поговори с него кажи му, че не ти е приятно и се чувстваш недобре от този факт . Сега е с теб , не с нея и следователно нужда от тези снимки няма . Но явно за него са хубави спомени и иска да ги запази , въпреки мнението ти . Аз бих била обидена наистина , но просто съм емоционален човек и прекалено навътре приемам такива неща, подмятания или просто някакви стари неща изплували от миналото , които явно още не са преживяни .