Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE Виж мнението
спяхме дори гушнати, на едно легло, но бяхме на ясно, че сме си приятелчета и никой от нас не го е притеснявало това
физическия контакт го избягваме до максимум...ако си легнем в едно легло, ще правим секс, чак нямаме навика да седим един до друг на дивана...

и пак не съм сигурна, че мога да си ни представя пак като двойка...изглежда ми доста далечно и нереално физически, но пък и сега имаме малко нереални отношения...интересно е, че искам да спя с него, но не съм сигурна, че искам да ме държи за ръчичка и да ме целува пред хората

вариантът с обмислянето, плюсовете и минусите, не работи при мене...мислила съм го, вземала съм решение и буквално на следващия ден, той прави нещо, което ми обръща решението на другата посока или на мен ми се случва нещо, което решавам, че не е правилно.

за твоето мнение пък, аз бих се изкефила на младеж, който може да преживее тези отношения...и да няма проблем с това, макар че не бих разказала всичко за тези отношения в никакъв случай...

имам нужда от младеж, който е на място, може да ми каже какво не му харесва и какво му харесва, какво иска от мен...това важи и за основната ситуация...ако ми се направи на мъж и ми тропне на масата, ще бъда с него, ако продължим да си стоим така, няма да направя нищо и аз...заради това го харесвах толкова, поведението му беше достатъчно мъжествен...